background-image-white

Full Stack Developer - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zo goed zelfs, dat we in 2018 met 360% zijn gegroeid en dit is pas het begin. Voor onze groeiambitie zoeken we daarom een Full Stack Developer die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
In een team van top ontwikkelaars ga je werken aan allerlei uitdagende problemen, met de nieuwste technologieën, zoals React, Redux, Elixir, Erlang en OTP. Samen werk je aan het beste en coolste no-code platform; Betty Blocks.

Wie ben jij?
  • Je hebt kennis van JavaScript, HTML en CSS;
  • Je bent bekend met een backend development taal en wilt graag alles te weten komen over Elixir;
  • Je bent gepassioneerd over het schrijven van kwaliteitscode;
  • Je bent sterk in communicatie en daarnaast ben je flexibel en bereid om een stapje extra te zetten voor het beste resultaat;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal.

 

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel. 

Full Stack Developer - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op 06-25 77 83 72 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com.