background-image-white

Front End Developer - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. We hebben niet zomaar een goal, we hebben een Big Hairy Audacious Goal: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen.

Als een scale up, zijn we de laatste jaren sterk gegroeid in omzet en werknemers, zijn we een strategisch partnership aangegaan met Microsoft, hebben we kantoren geopend in Engeland en Amerika, en hebben we tegelijkertijd ontzettend veel plezier gemaakt! 

Voor onze internationale groeiambitie zoeken we daarom een Ervaren Front End Developer die meebouwt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Als Front End developer bij Betty Blocks ben je dagelijks bezig met het verbeteren van de interface van ons platform, middels de nieuwste JavaScript technieken en frameworks zoals React, Redux en ES6.  De focus van het team ligt momenteel op de Pagebuilder die onze klanten kunnen gebruiken om UI’s zonder code te bouwen, je werkt aan nieuwe features om de no-code experience verder te verbeteren.

Je komt te werken in een internationaal team van enthousiaste, jonge mensen. Het scrumteam bestaat - naast developers - uit testers, designers, product owner en scrum master. Jouw ideeën in dit team worden zeer gewaardeerd en je kunt echt het verschil maken bij de verdere ontwikkeling van ons platform!

Wie ben jij?

  • Je hebt uitgebreide kennis van (in elk geval) JavaScript (React), HTML en CSS. Aangevuld met meerdere jaren werkervaring als developer;
  • Je bent sterk in communicatie en daarnaast ben je flexibel en bereid om een stapje extra te zetten voor het beste resultaat;
  • Je bent betrokken, neemt initiatief, weet mensen te overtuigen en hebt een focus op kwaliteit;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal.


Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Front End Developer - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis via
 +316 25 77 83 72 of mail je vraag naar 
careers@bettyblocks.com