background-image-white

Front-end Developer - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. We hebben niet zomaar een goal, we hebben een Big Hairy Audacious Goal: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen.

Als een scale up, zijn we de laatste jaren sterk gegroeid in omzet en werknemers, zijn we een strategisch partnership aangegaan met Microsoft, hebben we kantoren geopend in Engeland en Amerika, en hebben we tegelijkertijd ontzettend veel plezier gemaakt! 

Voor onze internationale groeiambitie zoeken we daarom een Front-end Developer die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?

Je gaat modulaire blokken maken met o.a. ReactJS tbv. het Betty Blocks platform. Je werkt zowel voor specifieke klanten of bouwt universele componenten die voor alle gebruikers van het platform beschikbaar worden gemaakt zodat gebruikers de kant-en-klare feature rechtstreeks kunnen inpassen in hun applicatie. 

Je combineert je Front End development kennis met de features van het BB platform, je neemt de complexiteit op je: mede daardoor kunnen onze klanten snel (complexe) applicaties bouwen zonder gebruik van code.

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring met softwareontwikkeling, je hebt uitgebreide kennis van o.a. JavaScript, HTML, CSS en wilt hier graag ReactJS aan toevoegen;
  • Je gelooft in de toekomst van no-code applicatieontwikkeling en wilt hier graag aan bijdragen door je te verdiepen in Betty Blocks;
  • Je bent een gezellige collega met een gezonde dosis humor, vindt het leuk om regelmatig contact te hebben met klanten en bent in staat je te verplaatsen in het proces en de beleving van de klant;
  • Je werkt zelfstandig, hebt een pro-actieve houding en bent positief ingesteld;

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Front-end Developer - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op +316 25 77 83 72 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com