background-image-white

E-mail Marketing Specialist - Alkmaar

Hi, wij zijn het oer Hollandse Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zelfs zo goed dat we dit jaar met 227% groeide en dit is pas het begin. Voor onze groeiambitie in de BeNeLux zoeken we daarom een E-mail Marketing Specialist die meewerkt aan de visie van ons door Forrester erkende no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Je gaat je vooral bezighouden met het managen en gebruiken van onze Marketing Automation tool Hubspot (E-mail marketing, A/B testing, list segmentation, etc.). Daarbij monitor je dagelijks de effectiviteit van de campagnes. Je rapporteert je werk direct aan onze Lead Digital Marketing & Automation Specialist, Bjorn.

Wie ben jij?

 • Je hebt ruime ervaring als E-mail of CRM-marketeer bij voorkeur in een internationale omgeving;
 • Verantwoordelijkheid en zelfstandig werken is niet meer dan logisch voor jou. Is ook wel nodig, aangezien je bij ons al gauw in het diepe gegooid wordt;
 • Je hebt enige ervaring met B2B marketing binnen een sales omgeving;
 • Je bent behendig in het gebruik van marketing tools zoals ons CRM (Hubspot) en marketing automation tools;
 • Zowel Nederlands als Engels rolt vloeiend van je tong en vloeit uit je pen.

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, dagelijks compleet verzorgde lunch, ontzettend tof pand en dito werkplekken, in-house sportschool inclusief trainer en legendarische VrijMibo’s zit het wel snor. We noemen daarom de vier meest gehoorde redenen waarom ‘new hires’ voor ons kozen:

 1. Meewerken aan de visie
  We gaan de wereld van applicatie-ontwikkeling veranderen en snel! Doe je mee?
 2. Een nuchtere organisatiestructuur zo plat als een pannenkoek
  Die enge man die je met u moet aanspreken en waar je de kriebels van krijgt hebben we hier niet. Wees lekker jezelf, dat doen we allemaal.
 3. Nooit meer de hond in de pot vinden
  Toen we in februari van dit jaar naar Alkmaar verhuisden wisten we het al: Alkmaar barst van de potentie. Nooit meer in de file, nooit meer te laat thuis voor het avond eten. Behalve op vrijdag dan, want dan is de vrijdagmiddagborrel tot laat in de avond keihard aan. Goeie deal toch? 
 4. Een stukje thuis op werk
  Je nieuwe werkplek is je ‘home away from home’. Loop lekker op je sokken of werk relaxt op de bank. Tijdens de lunch ben je van alle gemakken voorzien.

E-mail Marketing Specialist - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Perry Hofman op 06-25 77 83 75 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com.