background-image-white

Digital Consultant - Alkmaar

Hi, wij zijn het oer Hollandse Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zelfs zo goed dat we in 2018 met 360% groeide en dit is pas het begin. We zoeken een Digital Consultant die de wensen van de klant kan bundelen en met de tofste ideeën voor applicaties komt welke ontwikkeld worden op ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?

Als Digital Consultant ben je verantwoordelijk voor het uitdenken van applicaties samen met onze klanten. Jij bent degene die ingevlogen wordt om samen met de klant hun problemen op te lossen. Ze hebben een idee van een applicatie, vervolgens ga jij met hen om tafel en zorgt dat hun problemen worden opgelost in de applicatie. Het daadwerkelijk maken van de applicatie laat jij over aan jouw collega’s.

Wat kun je allemaal verwachten in deze functie?

  • Je hebt contact met onze (inter)nationale klanten en zorgt ervoor dan hun ideeën worden omgezet in een concrete blueprint. Jij bent dus vooral betrokken bij de tekentafel en daadwerkelijke product, het developmentproces zit niet in jouw scope;
  • Je komt waarde toevoegen bij de klant, zij zien jou graag komen met jouw altijd creatieve ideeën en oplossingen;
  • Jouw werk is geen dag hetzelfde; ‘s ochtends denk jij een crowdsourcing platform uit en ‘s middags ben je druk met het uitvoeren van een sprint 0 voor het CMS systeem van 1 van de grootste reisorganisaties van Nederland. Aan het einde van de dag nog een uurtje over? Jij maakt alvast een begin met de userstories van de nieuwe applicatie voor een lokale gemeente.

 

Wie ben jij?  

  • Jij bent een digital native, niets in de digitale wereld is jou onbekend. Komt er iets nieuws op de markt? Jij zorgt ervoor dat je er alles over te weten komt!
  • Jij kunt improviseren; zowel in je gesprekken bij klanten als in jouw werkzaamheden op kantoor;
  • Jij hebt ervaring in het opereren op het snijvlak van business en IT, en jij bent als geen ander in staat deze link te leggen;
  • Jij denkt niet in problemen, oplossingen; daar zorg jij voor!
  • Je staat stevig in je schoenen en hebt vertrouwen in je eigen kennis. Je bent dan ook niet bang de klant op andere gedachte te brengen wanneer jij denkt dat je een betere oplossing hebt;
  • Jij bent bereid om (inter)nationaal te reizen.

 

Waarom je hier wilt werken

Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Digital Consultant- Alkmaar

Let us know why you are right for the job

Do you have any questions? 
For questions about this vacancy, please contact Perry Hofman via 06-25 77 83 75 or send an email to careers@bettyblocks.com.