background-image-white

Digital Advertising Specialist - Alkmaar

Hi, wij zijn het oer Hollandse Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zelfs zo goed dat we dit jaar met 227% groeide en dit is pas het begin. Voor onze groeiambitie in de BeNeLux zoeken we daarom een Digital Advertising Specialist die meewerkt aan de visie van ons door Forrester erkende no-code ontwikkelplatform.

Als onze nieuwe Digital Advertising Specialist houd jij je bezig met al onze betaalde advertentiekanalen (SEA, Social Advertising, Display Advertising, etc.) en monitor je dagelijks het resultaat en de effectiviteit van de campagnes. Je zet social advertising in op netwerken, zoals LinkedIn, Facebook en Twitter en houdt je bezig met relatiemanagement met alle betrokken stakeholders.

Wie ben jij?

 • Data en details zijn jouw ding. Je hebt de mentaliteit van een Growth Hacker en voelt je thuis in de tools van Google, Facebook, LinkedIn en Bing;
 • Verantwoordelijkheid en zelfstandig werken is niet meer dan logisch voor jou. Is ook wel nodig, aangezien je bij ons al gauw in het diepe gegooid wordt;
 • Je bent prima in staat om complexe zaken op hbo niveau begrijpelijk te maken;
 • Je hebt ruime ervaring binnen marketing en betaalde campagnes;
 • Zowel Nederlands als Engels rolt vloeiend van je tong en vloeit uit je pen.

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, dagelijks compleet verzorgde lunch, ontzettend tof pand en dito werkplekken, in-house sportschool inclusief trainer en legendarische VrijMibo’s zit het wel snor. We noemen daarom de vier meest gehoorde redenen waarom ‘new hires’ voor ons kozen:

 1. Meewerken aan de visie
  We gaan de wereld van applicatie-ontwikkeling veranderen en snel! Doe je mee?
 2. Een nuchtere organisatiestructuur zo plat als een pannenkoek
  Die enge man die je met u moet aanspreken en waar je de kriebels van krijgt hebben we hier niet. Wees lekker jezelf, dat doen we allemaal.
 3. Nooit meer de hond in de pot vinden
  Toen we in februari van dit jaar naar Alkmaar verhuisden wisten we het al: Alkmaar barst van de potentie. Nooit meer in de file, nooit meer te laat thuis voor het avond eten. Behalve op vrijdag dan, want dan is de vrijdagmiddagborrel tot laat in de avond keihard aan. Goeie deal toch? 
 4. Een stukje thuis op werk
  Je nieuwe werkplek is je ‘home away from home’. Loop lekker op je sokken of werk relaxt op de bank. Tijdens  de lunch ben je van alle gemakken voorzien. 

Interesse?
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur een korte motivatie en CV naar recruitmentbb@bettyblocks.com. Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met onze recruiter Perry Hofman op 06-25 77 83 75.

Digital Advertising Specialist - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Perry Hofman op 06-25 77 83 75 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com.