background-image-white

Customer Success Manager - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. We hebben niet zomaar een goal, we hebben een Big Hairy Audacious Goal: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen.

Als een scale up, zijn we de laatste jaren sterk gegroeid in omzet en werknemers, zijn we een strategisch partnership aangegaan met Microsoft, hebben we kantoren geopend in Engeland en Amerika, en hebben we tegelijkertijd ontzettend veel plezier gemaakt! 

Om onze klanten goed te begeleiden bij de implementatie van Betty Blocks in hun organisatie, zoeken we een Customer Success Manager om de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform op de juiste manier uit te dragen.

Wat ga je doen?
In deze functie sta je veelvuldig met aanstaande, nieuwe & bestaande klanten in contact om vast te stellen hoe zij succesvol(ler) kunnen worden in het gebruik van ons No-Code ontwikkelplatform, Betty Blocks, binnen hun organisatie. 

Je deelt je -op maat gemaakte- voorstel met de klant zodat deze goed ge-onboard wordt op ons platform, daarnaast deel je best-practises van andere klanten zodat iedereen het beste uit het platform naar boven weet te halen. Elke klant is anders; daarom krijg je veel vrijheid om (samen met o.a. de betreffende Account Manager) je werkwijze en strategie te bepalen zodat je voor de klant de beste resultaten kunt bereiken.

Wij zitten op het moment in een transitie van reactief naar proactief werken. We zoeken iemand die een perfecte risicoanalyse kan maken waardoor jij je kan opstellen als een strategisch partner voor onze klanten. Termen zoals center of excellence en andere innovatie strategieën zijn jou geen onbekende.   

Wie ben jij?

  • Je voelt je betrokken bij de klant en kickt op klanttevredenheid;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als CSM'er en/of Strategisch Accountmanager op Enterprise niveau; 
  • Je beschikt over een afgeronde een HBO/WO-opleiding;
  • Je bent tech-savvy en hebt je eerder ingezet voor klanttevredenheid in een IT-product of SaaS-organisatie;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels;
  • Je bent pro-actief en positief ingesteld!

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, Macbook & Iphone, in-house sportschool inclusief trainer, tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Customer Success Manager - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op
 +316 25 77 83 72 of mail je vraag naar 
careers@bettyblocks.com.