background-image-white

Customer Succes Manager - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zo goed zelfs, dat we in 2018 met 360% zijn gegroeid en dit is pas het begin. Om onze klanten goed te begeleiden bij de implementatie van Betty Blocks in hun organisatie, zoeken we een Customer Succes Manager om de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform op de juiste manier uit te dragen.

Wat ga je doen?

In deze functie sta je veelvuldig met aanstaande, nieuwe & bestaande klanten in contact om vast te stellen hoe zij succesvol(ler) kunnen worden in het gebruik van ons No-Code ontwikkelplatform, Betty Blocks, binnen hun organisatie.

Je deelt je -op maat gemaakte- voorstel met de klant zodat deze goed ge-onboard wordt op ons platform, daarnaast deel je best-practises van andere klanten zodat iedereen het beste uit het platform naar boven weet te halen. Elke klant is anders; daarom krijg je veel vrijheid om (samen met onze VP of Customer Succes) je werkwijze en strategie te bepalen zodat je voor de klant de beste resultaten kunt bereiken.


Wie ben jij?

  • Je voelt je betrokken bij de klant en kickt op klanttevredenheid;
  • Je bent tech-savy, hebt ervaring met IT-implementaties en hebt je eerder ingezet voor klanttevredenheid;
  • Je hebt een HBO/WO-opleiding afgerond;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels;
  • Je bent pro-actief en positief ingesteld!

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook & Iphone, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Customer Succes Manager - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op
 +316 25 77 83 72 of mail je vraag naar 
careers@bettyblocks.com.