background-image-white

Consultant - Alkmaar

Wij zijn Nerd as a Service, opgericht in 2017 en een ondernemende en groeiende organisatie. Met een betrokken, jong team en onze pragmatische aanpak gaan we elke technische uitdaging van de klant aan. 

Onze werksfeer is informeel en de lijnen zijn kort. We zijn nog met een klein team van zes directe collega’s, waardoor jij echt van grote invloed kunt zijn op de organisatie en het resultaat. Naast de directe collega’s, heb je nog ruim 120 indirecte collega’s van onze zusterbedrijven Betty Blocks en Woeler. Wil jij werken op sokken of met slippers aan? Geen punt! Als jij je werk maar goed en in alle rust kunt uitvoeren, zodat je de kwaliteit kan leveren die we samen nastreven. Om onze groeiplannen te realiseren zijn we op zoek naar een consultant die meewerkt aan het oplossen van de problemen van onze klanten. 

Wat ga je doen?
Je begeleidt onze klanten bij het oplossen van technische uitdagingen. Dit kan een joint effort zijn samen met de klant, maar als Nerd as a Service de hele oplossing kan leveren, dan doen we dat. Je ontwikkelt maatwerk oplossingen die passen bij het probleem, zoals bijvoorbeeld het maken van een proof of concept waarin blockchain gebruikt wordt om een intern beloningsbeleid te faciliteren. Je werkzaamheden zijn zeer afwisselend en flexibel, doordat je afhankelijk bent van het probleem van de klant. Je werkt altijd mee aan een oplossing, of dat nou op het gebied van kwaliteitscontrole, projectmanagement of advieswerk is. Ontwikkeling van onze collega’s vinden wij, net als jij, erg belangrijk! Daarom krijg je 20% van jouw werktijd om aan projecten te werken die jou leuk, leerzaam en interessant lijken.

Wie ben jij?

  • Jij kunt programmeren en bent in staat snel nieuwe technieken en programmeertalen te leren;
  • Je hebt ervaring als consultant/adviseur en hebt gewerkt met de nieuwste technieken;
  • Je bent gek op uitdagingen en kunt goed schakelen tussen verschillende problemen;
  • Je houdt van interactie met onze klanten en kunt collega’s én klanten overtuigen van de juiste aanpak;
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken, we hoeven je niet aan het handje te houden, maar geeft ook aan wanneer je je collega’s nodig hebt.

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Consultant - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Perry Hofman op 06-25 77 83 75 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com.