background-image-white

Business Engineer - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zo goed zelfs, dat we in 2018 met 360% zijn gegroeid en dit is pas het begin. Om maatwerkapplicaties voor onze klanten te ontwikkelen zijn we op zoek naar Business Engineers die zich het Betty Blocks platform eigen willen maken.

  Wat zoeken wij?   Wat bieden wij?
icons8-face-smile-64 Jij voelt je fijn op het snijvlak van business en IT, denkt graag mee met de klanten en het lijkt jou des te leuker om de wensen van de klant om te kunnen zetten in een daadwerkelijke applicatie, zonder daarvoor te hoeven programmeren icons8-macbook-filled-50 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool
icons8-brain-filled-50 Je beschikt over HBO werk- en denkniveau icons8-tableware-filled-50 Wij regelen elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch
icons8-businessman-filled-50 Je werkt zelfstandig, hebt een pro-actieve houding en bent positief ingesteld icons8-champagne-filled-50 Elke vrijdag genieten van een legendarische borrel
Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Thomas_insta

Ontmoet Thomas van Ophem. Thomas is de manager van ons no-code team. 

Wat ga je doen?

In een hecht team van o.a. een projectmanager, productspecialist & een lead-developer ontwikkel jij toffe applicaties voor onze klanten. Zonder pakken papier aan code weg te schrijven, bouw je de benodigde applicatie direct in the Cloud. Inhoudelijk heb je kennis van applicatie-ontwikkeling en kun je vanuit ons platform de benodigde bedrijfsapplicatie opbouwen, configureren en implementeren.

Daarnaast vertaal je, waar nodig, de maatwerk behoefte van de klant met je team van diehard software engineers naar een applicatie. Zodoende creëer je (in overleg met je collega's en de klant) oplossingen vanuit een strategische en bedrijfskundige visie. Wij waarderen het als jij zelf initiatief neemt en bieden je de ruimte om je verder te ontplooien.

 • Wat maakt dat jij het leuk vind om met een no-code platform zoals het Betty Blocks platform te werken?
  Het werken in Betty Blocks platform maakt het leuk wanneer je toffe applicaties kan bouwen zonder dat geprogrammeerd hoeft te worden. Ik heb nooit de intentie gehad om te gaan programmeren, maar ik wilde wel altijd iets gaan doen in de IT. Toen ik in aanraking kwam met het platform, wist ik dat dit precies iets zou zijn voor mij.
   
  Wat deed je voordat je bij Betty Blocks kwam werken?
  Ik studeerde Business IT & Management op HBO niveau en ben na het afstuderen hier vast gaan werken.
   
  Wat doe je in je vrije tijd?
  In mijn vrije tijd voetbal en zaalvoetbal ik op amateurniveau, ben ik voorzitter van een jongerenvereniging en doe ik soms vrijwilligerswerk.
  Rutger_Langedijk_Square_LR-1

  Rutger Langedijk

  Lead developer @ Betty Blocks

 • Wat maakt dat jij het leuk vind om met een no-code platform zoals het Betty Blocks platform te werken?
  Sinds ik bij Betty Blocks werk heb ik ontzettend veel geleerd. We doen veel verschillende projecten met elke keer weer interessante uitdagingen. Het Betty Blocks platform helpt ons om snel oplossingen te testen en resultaten te laten zien.
   
  Wat deed je voordat je bij Betty Blocks kwam werken?
  Hiervoor werkte ik als website developer bij Jungle Gym.
   
  Wat doe je in je vrije tijd?
  Ik woon sinds kort in Alkmaar en ga graag samen met mijn vriend en zoontje er op uit om de omgeving te verkennen.
  Manouk_VanGerwen_Square_LR-1

  Manouk van Gerwen

  Business Engineer @ Betty Blocks

 • Wat maakt dat jij het leuk vind om met een no-code platform zoals het Betty Blocks platform te werken?
  Ik vind het leuk om met een no-code platform te werken omdat je heel snel al iets heel moois kan neerzetten. Alle standaard dingen die je in elke app moet maken kosten veel minder tijd waardoor je, je vooral bezig kan houden met de mooie en / of lastige zaken. En dat is veel leuker dan altijd het zelfde doen.
   
  Wat deed je voordat je bij Betty Blocks kwam werken?
  In een ver verleden ben ik afgestuurd in Bio-informatica. Maar zoals velen doe ik daar niks mee mee. Voordat ik bij BettyBlocks kwam werken werkte ik als Siebel developer en werd ingehuurd door verschillende bedrijven om aan hun Siebel CRM systeem te bouwen.
   
  Wat doe je in je vrije tijd? 
  Piano spelen, hardlopen, zaalvoetbal,  outdoor bootcamp / obstaclerun training en gamen. Ik ga het liefst minimaal 2x per jaar snowboarden. ik hou van goed eten maken, vooral fan van BBQ’en (ik maak de beste gerookte zalm ooit! :P) 
  Erwin_Kenter_Square_LR-1

  Erwin Kenter

  Lead Developer @ Betty Blocks

 • Wat maakt dat jij het leuk vind om met een no-code platform zoals het Betty Blocks platform te werken?

  De mogelijkheden in het platform zijn baanbrekend in hoe apps worden ontwikkeld en de tijd dat dit kost. Het is dan erg gaaf om met- en voor Betty Blocks te werken en de groei van het bedrijf mee te maken. De cultuur is erg fijn om in te werken omdat iedereen zijn best doet om de beste kwaliteit te leveren maar ook ruimte is voor een lolletje.

  Wat deed je voordat je bij Betty Blocks kwam werken?Hiervoor was ik 2 jaar werkzaam als fullstack web developer en bouwde bedrijfs websites en apps.

  Wat doe je in je vrije tijd?  
  Ik speel graag competitieve games of ontdek nieuwe muziek en volg de nieuwste trends in gadgets, tech en webdevelopment (ja ik ben toch wel een beetje geeky).
  Uiteraard spendeer ik tijd met vrienden en familie maar dat is zo cliché om te vermelden ;)

  Joris_Pannekeet_Square_LR-1

  Joris Pannekeet

  Business Engineer @ Betty Blocks

Doorgroeimogelijkheden

Als Business Engineer kun je verschillende stappen maken. Uiteraard kun je groeien in je senioriteit maar vervolgens kun je ook onder andere doorgroeien naar: 

icons8-developer-64 Senior Business Engineer icons8-mind-map-64 Lead developer icons8-intelligence-64 Trainer

Business Engineer - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op:
 +316 25 77 83 72 of mail je vraag naar 
careers@bettyblocks.com.