background-image-white

Account Manager BeNeLux - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. We hebben niet zomaar een goal, we hebben een Big Hairy Audacious Goal: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen.

Als een scale up, zijn we de laatste jaren sterk gegroeid in omzet en werknemers, zijn we een strategisch partnership aangegaan met Microsoft, hebben we kantoren geopend in Engeland en Amerika, en hebben we tegelijkertijd ontzettend veel plezier gemaakt! 

Voor onze internationale groeiambitie zoeken we daarom een Account Manager die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Als Account Manager ben jij verantwoordelijk voor de groei van Betty Blocks. Jij staat veelvuldig in contact met relevante partijen in de BeNeLux-regio. Je bent het menselijke visitekaartje van Betty. Jij hebt een duidelijke visie met betrekking tot sales door middels van je opgebouwde ervaring in IT/Software sales. 

Verder ben je sterk in het analyseren van de behoeften van de klant en gebruik je deze kennis om de toegevoegde waarde van ons product goed over de bühne te krijgen. Als Account Manager krijg je de vrijheid om een eigen strategie te bepalen om zo de beste resultaten te behalen, voor het bedrijf, de klant en voor jou persoonlijk!

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring in het verkopen van software en aantoonbare kennis van IT en software;
  • Effectief communiceren is jouw ding. Via de telefoon of mail maakt jou niks uit. Jij weet elke boodschap perfect over te brengen;
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandig werken is niet meer dan logisch voor jou. Is ook wel nodig, aangezien je bij ons al gauw in het diepe gegooid wordt;
  • Je bent prima in staat om complexe zaken op hbo niveau begrijpelijk te maken;
  • Zowel Nederlands als Engels rolt vloeiend van je tong en vloeit uit je pen.

Waarom je hier wilt werken

Met de 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, splinternieuwe Macbook & Iphone, in-house sportschool inclusief trainer, tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Account Manager BeNeLux - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op: +316 25 77 83 72 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com.