background-image-white

Account Executive BeNeLux - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zo goed zelfs, dat we in 2018 met 360% zijn gegroeid en dit is pas het begin. Voor onze groeiambitie in de BeNeLux zoeken we daarom een Account Executive die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Als Account Executive ben jij verantwoordelijk voor de groei van Betty Blocks. Jij staat veelvuldig in contact met relevante partijen in de BeNeLux-regio, je krijgt goede leads aangeleverd van je Inside Sales-collega's en gaat deze verder onderzoeken en hopelijk de deal closen! Je bent het menselijke visitekaartje van Betty. Jij bent degene die bedrijven introduceert aan ons innovatieve platform, door middel van een goede (online) presentatie. Daarom heb jij een duidelijke visie met betrekking tot sales en heb je misschien al een relevant netwerk?

Verder ben je sterk in het analyseren van de behoeften van de klant en gebruik je deze kennis om de toegevoegde waarde van ons product goed over de bühne te krijgen. Als Account Executive krijg je de vrijheid om een eigen strategie te bepalen om zo de beste resultaten te behalen, voor het bedrijf en voor jou persoonlijk!

Wie ben jij?

  • Effectief communiceren is jouw ding. Via de telefoon of mail maakt jou niks uit. Jij weet elke boodschap perfect over te brengen;
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandig werken is niet meer dan logisch voor jou. Is ook wel nodig, aangezien je bij ons al gauw in het diepe gegooid wordt;
  • Je bent prima in staat om complexe zaken op hbo niveau begrijpelijk te maken;
  • Je hebt ervaring binnen het verkopen van software en aantoonbare kennis van IT en software;
  • Zowel Nederlands als Engels rolt vloeiend van je tong en vloeit uit je pen.
Waarom je hier wilt werken

Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Account Execeutive BeNeLux - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op:
 +316 25 77 83 72 of mail je vraag naar 
careers@bettyblocks.com.