Zorgverkeer als solution partner voor communicatie tussen zorgaanbieders en gemeenten

Veel oplossingen worden geboren uit noodzaak of frustratie en je vraagt je daarna af; waarom is dit nooit eerder zo gegaan? Zo is het ook met Betty Blocks-partner Zorgverkeer. Door de decentralisatie van WMO en jeugdzorg in 2015 liepen alle zaken niet meer via één centraal orgaan, maar via gemeenten zelf. Zorgverkeer biedt oplossingen voor zorgaanbieders, gemeenten en inkooporganisaties, gebaseerd op het Betty Blocks-platform. Deze garanderen een veilige communicatie en tegelijk verlichten ze de administratieve lasten. Uiteraard alles volgens gestelde wet- en regelgeving.

Hanco van Tol, directeur bij Zorgverkeer: “Zowel zorgaanbieders als gemeenten en inkooporganisaties waren op zoek naar overzicht en simpliciteit. Het berichtenverkeer zoals bedacht binnen het programma i-Sociaal Domein, had veel potentie om de administratieve lasten in de zorg te verlichten. Voor ons was het zaak om de partner te vinden waarmee wij snel oplossingen op de markt kunnen brengen. Eén trainingsdag van Betty Blocks was ruim voldoende om ons te overtuigen.”

Snelle time to market key voor gemeenten
Na een trainingsdag bij Betty Blocks waren Hanco van Tol en Corné Last overtuigd dat Betty Blocks hét platform is om snel oplossingen mee te realiseren. Snelle en eenvoudige ontwikkeling, flexibiliteit in aanpassingen aan een applicatie en de data in Nederland. Last but not least: Betty Blocks biedt een laagdrempelige toegankelijkheid. Dit zorgt voor een prettige samenwerking tussen de twee partijen.

Volledig gecertificeerd
Zorgverkeer biedt zorgaanbieders, gemeenten en inkooporganisaties een veilige en gebruiksvriendelijke manier om al het verkeer tussen zorgaanbieders en gemeenten te monitoren en in goede banen te leiden. Zorgverkeer is NEN7510 gecertificeerd en koppelt met Vecozo en het GGK. Ook de Groene Vink, het certificaat dat aantoont dat de berichten in het berichtenverkeer goed overkomen, is aanwezig.

Verschillende kleine en grote zorgaanbieders maken gebruik van het zorgaanbiederportaal om berichten te versturen en breiden op korte termijn uit naar andere Betty Blocks-oplossingen die Zorgverkeer biedt. Bijvoorbeeld voor overzicht in het berichtenverkeer en de lopende contracten.


Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.