XS2OS kiest Betty Blocks als partner

XS2OS is een kersverse Betty Blocks-partner. XS2OS uit Barneveld helpt grotere organisaties, het MKB en stichtingen/verenigingen in de non-profitsector door bedrijfsinformatie overzichtelijk in kaart te brengen en bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Hoe is de samenwerking tot stand gekomen?
In de zoektocht naar een platform dat snel en flexibel maatwerk levert, is XS2OS bij Betty Blocks uitgekomen. Vanuit de MKB-sector ervaart XS2OS dat standaardoplossingen vaak niet voldoen en de kosten hoog oplopen. Met het Betty Blocks-platform kan XS2OS nu een nieuwe doelgroep voorzien van maatwerkapplicaties, voor een fractie van de prijs van standaardpakketten.

Wat is de meerwaarde van het partnership?
Er was vooral vraag naar configureerbare, standaardoplossingen die volledig aansluiten op de wensen van de klant. Het Betty Blocks-platform sluit door zijn snelheid, flexibiliteit en lage leercurve naadloos aan op deze behoefte.
De uitgebreide mogelijkheden die het Betty Blocks-platform biedt, stellen XS2OS in staat klanten volledig schaalbare en flexibele oplossingen op maat te bezorgen, 8 tot 10x sneller dan reguliere maatwerkoplossingen.

Welke verwachtingen heeft XS2OS bij het partnership?
XS2OS heeft inmiddels ruime ervaring op het gebied van aPaaS platformen. XS2OS creëert voor haar klanten hiermee de mogelijkheid om uit meerdere platformen te kunnen kiezen. Het Betty Blocks-platform geeft gestructureerde flexibiliteit. Dit past goed bij de klantenkring van XS2OS.

Bekijk al onze partners

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.