Workflow automatisering met Betty Blocks

Volgens een recent onderzoek van Gartner zijn slechts 7% van de CIO’s van mening dat hun bedrijf digitaal is. 83% denkt dat het nog 2 jaar gaat duren voordat ze daar zijn. In deze wereld, in de huidige markt moet je als bedrijf digitaal zijn om te overleven. Echter, overleven is simpelweg niet voldoende.

Elk bedrijf moet voorbereid zijn op “the next big thing"

→ Vraag direct een persoonlijke demo aan

Digitale transformatie

Dus, hoe digitaliseer je en ben je voorbereid op “the next big thing”? Deze transformatie rust op twee pilaren; snelheid en flexibiliteit.

Zit jouw bedrijf in een snel veranderende markt en wil je rap innoveren? Dan moet het IT systeem dit ondersteunen. Zo speel je in op de toekomst en loop je voor in de markt


Het automatiseren van de workflow

Bedrijfsprocessen automatiseer je zodat deze efficiënter, nauwkeurig, sneller en kwalitatief beter verlopen. Je voorkomt daarmee fouten, creëert een betere uitvoering van controles en werknemers delen hun tijd efficiënter in.

Op het Betty Blocks platform ontwikkel je (bedrijfs) applicaties 8-10x sneller, zonder programmeren. Middels visueel modelleren bouw je applicaties intuïtief en volledig op maat. Daarnaast beschikt het Betty Blocks platform over een App Store. Hier zijn templates beschikbaar van de meest voorkomende bedrijfsapplicaties. Je kunt deze direct gebruiken of aanpassen tot ze aansluiten bij jouw wensen.


Voorbeelden

Automatiseren van de workflow gebeurt op alle niveau’s. Een basis CRM systeem voor het bijhouden van klantcontacten of een facturatiesysteem voor financieel beheer. Ook losse Excel sheets vervangen behoort tot één van de vele mogelijkheden. Met het Betty Blocks platform genereer je automatisch rapporten of koppel je notificaties aan een workflow. Alles vanuit één systeem in de cloud, altijd vanaf elke plek toegankelijk en optimaal beveiligd.

Bekijk onze business cases om te zien waar en hoe Betty Blocks al eerder is ingezet.

Maak een gratis account aan ervaar wat Betty Blocks voor jou kan betekenen.

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks