Wat is dat Betty Blocks eigenlijk?

Wij zijn een cloud platform waarop je zonder kennis van programmeren (bedrijfs)applicaties kunt bouwen. Technologie analysten noemen dit ook wel een aPaaS platform.

Wat is aPaaS?

aPaaS betekent letterlijk; application Platform as a Service.

→ Extra toelichting op meerdere
'as a service' categorieën.

aPaaS houdt in dat er op ons platform applicaties te bouwen, te beheren en te gebruiken zijn. Ook hebben wij een app store en een blocks store. In de app store bieden wij templates aan waarmee je direct een hele applicatie in gebruik kan nemen. In de blocks store zijn "blokken" terug te vinden die opnieuw voor andere applicaties gebruikt kunnen worden. Deze zijn al eerder gebouwd en kunnen ingezet worden in andere applicaties. Op deze manier kan eerder werk ultiem hergebruikt worden.

De kracht van Betty Blocks

Ontwikkelen met het Betty Blocks platform gaat 8-10x sneller dan regulier programmeren. Door het visueel modelleren wordt er intuïtief gebouwd. Deze opzet zorgt er dus voor dat er eenvoudig en snel (bedrijfs)applicaties te bouwen zijn.
→Vraag gerust een persoonlijke demo aan.

Applicatievoorbeelden

→ zie ook ook onze
business cases.

Er is bijna geen bedrijf te bedenken wat zonder goede software kan. Veel organisaties leunen nog op op Excel of Access en dit kan voor veel administratieve problemen zorgen. In deze situaties wordt Betty Blocks ter vervanging ingezet. Daarnaast zijn een facturatiesysteem of CRM systeem voorbeelden van veel gebruikte software.

App store

In de app store zijn templates beschikbaar die direct in gebruik genomen kunnen worden. Dit zijn templates van veel gebruikte applicaties. Naast het direct in gebruik nemen kunnen er ook eenvoudig aanpassingen gemaakt worden zodat ze tot in detail af te stemmen zijn op de wensen en behoeftes van uw bedrijf.

Geschikt voor smartphone, tablet en mobiele applicatie

Elke Betty Blocks applicatie is ook op alle mobiele apparaten te gebruiken. De applicatie past zich automatisch aan.

Gebruiksvriendelijke interface

De ondersteuning van een gebruiksvriendelijke interface is iets wat onze constante aandacht heeft. Juist dit is belangrijk om de kracht van het zelf programmeren te vergemakkelijken. Er is een zeer intuïtieve interface waarin alle mogelijkheden overzichtelijk binnen handbereik zijn.

Betty Blocks, voor elk type applicatie

Waar gebruik je Betty Blocks dus voor? Nou, eigenlijk als flexibele en voordelige vervanging van elk willekeurig IT-systeem. Echter, Betty Blocks kan ook naast een bestaand softwaresysteem ingezet worden ter aanvulling. De database met gegevens kan gekoppeld (of overgezet) worden waardoor er geen gegevens verloren gaan.

Doordat er veel minder tijd gaat zitten in de ontwikkeling is de investering een stuk voordeliger.

Waarom zijn wij uniek?

Door het visueel modelleren maken mij het continuous improvement mogelijk en door onze App en Blocks store kan je nog sneller ontwikkelen. Betty Blocks is hiermee een platform waarmee we vooruit lopen op de toekomst van software-ontwikkeling. Dit is dus Betty Blocks, een app ontwikkelplatform.

Betty Blocks voor jou?

Ben je nog niet helemaal zeker of Betty Blocks in jouw specifieke situatie past? Of wil je een persoonlijke demo? Neem gerust
contact op op met ons en we bellen je graag terug.

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.