Voormalig OutSystems National Sales Director versterkt Betty Blocks

Betty Blocks versterkt zijn internationale positie. Met trots stellen we Bill Keeshen, de VP of Sales in de Verenigde Staten voor. Na de succesvolle uitbreiding van Betty Blocks naar Duitsland en Zuid-Afrika, zet dit ook door in de Verenigde Staten. Met de komst van Bill Keeshen heeft Betty Blocks een zeer ervaren collega aangetrokken. Keeshen gaat het salesteam in de Verenigde Staten leiden en heeft een belangrijke bijdrage in de internationale business- en marketingstrategie.

“Betty Blocks is een innovatief bedrijf dat het voor elkaar krijgt om niet alleen de gevestigde orde, maar de gehele markt uit te dagen. Andere High Productivity Development Solutions kunnen log zijn en totaal niet aantrekkelijk voor ontwikkelaars.” aldus Bill Keeshen. “ Maar Betty Blocks is veel prettiger in gebruik. De mogelijkheden en flexibiliteit die het systeem biedt hebben al veel harten veroverd.”

Keeshen heeft ruim 25 jaar ervaring in het salesvak voor zowel internationale bedrijven, als startups. Recent werkte hij als National Sales Director voor de bedrijven Metavine en OutSystems. Voor het in Portugal gevestigde OutSystems, een van de pioniers op het gebied van Rapid Application Development, wist Keeshen de markt in de Verenigde Staten al te veroveren. Voor het bedrijf verkocht hij aan bedrijven als Intel, HPE en Geisinger Health Systems. Daarnaast heeft Keeshen bijgedragen aan het succes van startups als NetManage, Netscape Communications, Marimba en Novadigm.

“We zien dat er in Noord-Amerika steeds meer vraag naar ons product is.” aldus Chris Obdam, CEO en genomineerde voor ‘CEO of the Year’ award door Computable, “We zijn heel blij met de komst van Bill in ons team. Zijn ervaring in RAD is groot. Dit draagt zeker bij aan het succes van ons gewaardeerde en innovatieve product.

Recent is het platform Betty Blocks uit de bus gekomen als een van de meest gebruiksvriendelijke ontwikkelplatformen. Het is het enige, echte no-code platform dat bedrijfs-, web- en mobiele applicaties ontwikkelt. Betty Blocks stelt mensen in staat om zelf de juiste oplossingen te ontwikkelen, zonder de beperkingen van programmeren of de technologie zelf. “In veel bedrijven ontstaan vaak de mooiste en meest innovatieve ideeën, maar die moeten vervolgens wel door IT worden ondersteund.” als Chris Obdam, “Met Betty Blocks is het bouwen van applicaties niet langer een taak van IT-afdelingen, maar kan iedereen binnen een bedrijf software ontwikkelen om problemen op te lossen of efficiënter te werken.

Eerder dit jaar is Betty Blocks door Gartner toegevoegd aan de hpaPaaS Enterprise Magic Quadrant. “Het feit dat we in dit Magic Quadrant zijn opgenomen laat zien dat we niet alleen klaar zijn om de markt te veroveren, ons groeiend aantal klanten laat zien dat we ook een speler zijn waar mensen naar uitkijken.”

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks