Stel je bent een jong en hard groeiend bedrijf en je hebt software nodig…

Dan heb je een uitdaging. Je hebt waarschijnlijk software nodig omdat de dynamische situatie waarin je je begeeft niet ondersteund wordt door de systemen/oplossingen die je op dit moment gebruikt. Je doet je boekhouding voor een deel in Exact Online, en gebruikt daar om heen excel om het een en ander in op te slaan (een stukje CRM en leadopvolging). Een goede back-end achter je inmiddels goed bezochte en gebruikte webconcept is achterwege gebleven, evenals de back-end achter je overigens verder zeer gelikt uitziende mobiele applicatie(s). Je weet, dat als de groei zich doorzet, je tegen serieuze issues aanloopt betreffende schaalbaarheid, snelheid van registreren, administreren en opvolgen, veiligheid en ontbrekende services die je wel echt nodig hebt.

Dillema: hetzelfde doorgaan of een niet volledig passende oplossing aanschaffen?

Nu sta je voor de keuze, wat ga je doen? Ga je voor een „serieus” pakket van een „gerenommeerde” leverancier? Wie gaat het dan implementeren? Hoe groot is een investering hierin en kan ik er alles mee wat ik wil naar eigen inzicht? Ga je verder met cloudoplossingen, maar welke dan en hoe flexibel zijn die en waar staat mijn data dan? Maatwerk zal sowieso uitgesloten zijn vanwege de lange doorlooptijd, investering en inflexibiliteit. Kortom: wat ga je doen, maar ook: wat is snel genoeg up-and-running en voldoet aan mijn wensen van flexibiliteit en aanpasbaarheid? Je moet namelijk wel kunnen blijven groeien en niet over een jaar tegen hetzelfde probleem aan lopen.

Betty: the perfect fit, die bovendien constant aanpasbaar is

Steeds meer bedrijven die zich in deze situatie bevinden, komen op het spoor van het Betty Blocks platform. En dat is logisch. Het Betty Blocks platform is een 100% cloudgebaseerd platform waarmee je (indien gewenst in eigen beheer) dergelijke ondersteunende systemen volledig naar eigen inzicht kan ontwikkelen. Dat doe je zonder programmeerkennis, door te modelleren. Dit gaat gemiddeld acht keer sneller dan standaard programmeren. En zorgt voor de mogelijkheid om constant aan te passen en uit te breiden. Daarnaast is er een volledige ontzorging voor wat betreft infrastructuur, serverruimte, opslag van data (sowieso in een datacentrum in Nederland), beschikbaarheid etc, dat is namelijk allemaal al geregeld.

BaaS

Voorbeelden van bedrijven die op deze manier aan de slag zijn betreffen bijvoorbeeld UGO (flexibele back-end achter de mobiele-applicatie voor het oproepen, beoordelen en betalen van een taxi-rit), Symbid (flexibele back-end achter het gelijknamige crowdfunding platform dat alles regelt betreffende registraties, facturatie, contractmanagement en notificatie van investeerders) en Morgenwerk (eerste volledige online opererende uitzendburo waarbij werknemers en uitzendkrachten aan elkaar worden gekoppeld). Dit zijn allen voorbeelden van back-end gerichte applicaties, gerealiseerd, getest en in gebruik genomen middels het Betty Blocks platform. Zodoende kan Betty Blocks getypeerd worden als een BaaS (back-end as a service).

aPaasBaas

Het is echter ook een aPaaS, want ook front-end applicaties kunnen in het platform worden vormgegeven getuige bijvoorbeeld een reisorganisatie als Sawadee. Betty Blocks is zodoende de eerste aPaaSBaaS ter wereld en biedt volledige ondersteuning voor de snelgroeiende onderneming!

Herken je je in de hiervoor geschetste situatie? Ben je onderdeel van zo’n snelgroeiende, dynamische club? Neem dan gerust contact op!

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.