Software Rouwservice Nederland nieuw leven ingeblazen met Betty Blocks

Realiseren van sterke groei

Rouwservice Nederland is een snelgroeiende organisatie in de uitvaartbranche met verschillende vestigingen door het land. Met de nieuwe Betty Blocks applicatie realiseert Rouwservice Nederland nu een nóg snellere groei. In de zoektocht naar mogelijkheden kwam Rouwservice Nederland aanvankelijk uit bij een andere leverancier dan Betty Blocks. Na een aantal gesprekken kon deze partij echter niet overtuigen. Kort daarna is het contact met Betty Blocks tot stand gekomen.

Daarom Betty Blocks

Tijdens een persoonlijke demo kwamen goed de snelheid, het gebruiksgemak en de flexibiliteit van het platform naar voren. In combinatie met een fixed-price en nul losse eindjes in de offerte was Rouwservices Nederland overtuigd.

Digitalisering

Met de oude applicatie werden veel services nog handmatig vastgelegd. Dit was arbeidsintensief en inefficient. Met de nieuwe applicatie kunnen deze services digitaal bevestigd worden. Door de digitalisering van deze processen kan Rouwservice Nederland efficiënter werken en de klanten sneller en beter bedienen.

Tablet-based applicatie erbij

Naast de kernapplicatie komt er ook een portal specifiek voor de chauffeurs. Dit portal is tablet-based en custom-made met Betty Web Blocks. In dit portal halen & bevestigen chauffeurs opdrachten en voeren ze berichten & uren in.

Toekomstvoorbereid

De nieuwe applicatie krijgt bij de start ongeveer 30 gebruikers. Daarnaast blijft het beheer van de applicatie bij Betty Blocks. De nieuwe mogelijkheden die de applicatie biedt maken van Rouwservice Nederland een voorloper binnen de branche. De snelheid, flexibiliteit en gebruiksgemak van het Betty Blocks platform zorgen ervoor dat zij ook op de toekomst goed zijn voorbereid.

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.