Socializing, fun & no-coding - we hebben weer ge-Betty-bouwd

Gisteravond was het weer zover! Een nieuwe editie van de Betty Blocks-hack night. Vorige keer nog in Betty Blocks-HQ, deze keer uitgeweken naar de Jaarbeurs MeetUp in Utrecht.
Allereerst een bedankje naar iedereen die bij de hack night aanwezig was. De opkomst was geweldig en met z’n allen is er een topavond neergezet!

Zaalimprovisatie

Vanwege de hoge opkomst hebben we gelijk bij binnenkomst een extra groep tafels neergezet en twee extra statafels. Het was vrij snel duidelijk dat het krap uitgemeten was maar dat mocht uiteraard de pret niet drukken. Het was gezellig druk.

Een groot deel van de groep atgezellig een hapje mee en om 19:00 startte de avond met een kort openingswoord van Chris Obdam - CEO van Betty Blocks. Daarna gingen de Betty Builders van start met een opdracht of verder met een eigen applicatie. Van begin af aan werd er direct enthousiast aan het platform ontwikkeld en iedereen vanuit Betty Blocks assisteerde bij het bouwen. Deze interactie en de dynamiek maakte de avond tot een succes.Roadmap van het Betty Blocks-platform

Na het ontwikkelen gaf Chris Obdam een presentatie over de roadmap van Betty Blocks. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan Betty 6 en de verwachting is dat dit in Q1 van 2017 opgeleverd wordt. Na de presentatie werd onder het genot van een drankje nog even nagepraat en vervolgens is de avond afgesloten.

Gelijk door naar de volgende

De avond was dankzij alle aanwezigen een groot succes en uiteindelijk is iedereen met een flinke portie nieuwe platformkennis weer richting huis gegaan. De volgende hack night staat ook al gepland - graag zien wij jullie allemaal weer op woensdag 15 maart 2017. Uiteraard zorgen wij ruim op tijd dat de uitnodigingen in de inbox belanden.

Impressie van de hack night

We hebben de avond in foto's vastgelegd, altijd leuk om even  terug te kijken :)

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.