Waar gebruik je Betty Blocks voor?

In veel branches is Betty Blocks al actief. Onderstaand lichten wij een aantal cases verder toe.


Gemeentelijke overheden

Er is inmiddels een lange rij van gemeentes aangesloten op het Betty Blocks platform maar één case lichten we graag verder toe; het gegevensportaal van de gemeente Hoorn. Deze samenwerking leverde een plek bij de laatste 5 op (In de categorie "Beste overheidsproject") die in aanmerking komen voor een Computable Award 2015. Lees meer over de nominering van Betty Blocks.

Het webportaal zorgdeclaraties:

De gemeente Hoorn liep eind vorig jaar tegen het probleem aan dat het Landelijk Gemeentelijk Gegevensknooppunt (GGk) niet op tijd klaar zou zijn om de berichtenuitwisseling volledig te kunnen uitvoeren.  Betty Blocks bouwde aan de hand van een uitgebreide lijst van specificaties in minder dan drie uur een werkende proof of concept. De opdracht werd ruim binnen de termijn voltooid en inmiddels zijn andere gemeentes (o.a. Hollands Kroon, Woerden, Stichtse Vecht, Oudewater, Montfoort, Wijdemeren, Weesp) ook op het Betty Blocks platform aangesloten.

Case sector: gemeentelijke-overheden

→ Vraag direct een persoonlijke demo aan

Vastgoed

Woningcorporatie Ymere

Woningbouwvereniging Ymere kiest applicatie-ontwikkelplatform Betty Blocks voor het omzetten van analogeprocessen in multi-device, online oplossingen. Met de nieuwe online-applicatie professionaliseert Ymere, in samenwerking met Betty Blocks, verder hun diensten. Ymere had ten doel om hun workflow te optimaliseren in een digitale en online flow. Met deze update worden aanvragen, controles, inspecties en rapportages sneller en nauwkeuriger behandeld. Geen handgeschreven formulieren meer die ook nog handmatig verwerkt moesten worden. De implementatie van de nieuwe Betty Blocks applicatie zal bijdragen aan de verdere professionalisering van de service levels van Ymere. Het Betty Blocks platform heeft een tablet gebaseerde applicatie ontwikkeld waar gestandaardiseerde formulieren beschikbaar zijn. Dit stelt Ymere in staat om continue hun service te verbeteren.

De Kabath

De Kabath Vastgoedbescherming Binnen vastgoedbescherming is het beheren van talloze gegevens van tijdelijke gebruikers en eigenaren van panden een tijdrovend proces. Een reden voor De Kabath om het Betty Blocks app platform te omarmen. De Kabath werkt inmiddels al vele jaren met een gebruiksvriendelijk systeem dat voor iedere medewerker te allen tijde toegankelijk is. “Het systeem van de Kabath zorgt voor een optimale bediening van bestaande en nieuwe klanten. Hierdoor kan de Kabath snel en effectief functioneren. De mogelijkheid om de app constant te veranderen en functionaliteiten uit de breiden bezorgt hun een zeer sterke positie in de markt.” De Kabath beschermt eigenaren van leegstaande panden tegen ongewenste financiële, juridische en maatschappelijke gevolgen van het leegstaand vastgoed. De Kabath adviseert, bedenkt invullingen, voert uit en houdt toezicht

Case sector: vastgoed

Consumer Goods

Beer in a Box

Bierabonnementendienst Beer in a Box speelt in op de opkomende trend van speciaalbieren. De imaginery beer (zie logo) is constant op zoek naar nieuwe produkten. In de zoektocht naar een hierbij ondersteunende applicatie werd echter niets gevonden wat alle mogelijkheden bood. Zodoende zijn de collega's van de beer de applicatie zelf gaan bouwen met het Betty Blocks platform. Binnen enkele uren is er een systeem gebouwd waarin:

  • Abonnementen worden bijgehouden
  • Adresstickers (icm PostNL) worden aangemaakt
  • Betalingen worden geadministreerd

Betty Blocks stelt Beer in a Box in staat om continu door te groeien en leuke nieuwe produkten te bedenken.

Verzekeraars

BNP Paribas Cardif

BNP Paribas Cardif gebruikt de technologie en kennis van Betty Blocks bij de totstandkoming en doorontwikkeling van hun bedrijfsapplicaties. Met het Betty Blocks app platform worden in korte tijd, flexibele bedrijfsapplicaties ter ondersteuning van bijvoorbeeld sales, marketing, administratie of service management ontwikkelt. “Dankzij Betty Blocks hebben we veel meer inzicht in het resultaat van onze geoptimaliseerde online strategie”.

Case sector: verzekeraars

Incasso-ondernemingen

Snijder Incasso

Snijder Incasso wilde de debiteur sneller en meer inzicht geven in openstaande dossiers. Hiermee wordt niet alleen het gemak van de debiteur verhoogd maar ook de processen voor Snijder vereenvoudigd. Er kan nu meer gedaan worden met minder inzet. De applicatie moest snel geleverd worden, aan de hand van het Betty Blocks platform werd binnen een week de applicatie in de testomgeving opgeleverd. De week erna ging het live.

Case sector: incasso-ondernemingen

Transport

Drive ugo

Met behulp van het BettyBlocks ontwikkelplatform is er een mobiele applicatie ontwikkeld voor Drive ugo. Dankzij slimme systeemintegraties wordt de informatie van de mobiele applicatie real time getoond in de cloudapplicatie van ugo. 

Case sector: Transport

Factoring

Credit Sales

Credit Sales koopt als factoringmaatschappij openstaande facturen van haar klanten en neemt het debiteurenbeheer deels of geheel uit handen. Bij het overnemen van duizenden facturen per week is een solide back-end oplossing voor financiële organisatie als Credit Sales natuurlijk uitermate belangrijk. Om de gigantische administratie van al die relaties, debiteuren en transacties niet in een enorme chaos te laten veranderen nam Credit Sales Betty Blocks in de arm. Op basis van het Betty Blocks platform is in no-time een Factoring Applicatie ontwikkelt waarmee Credit Sales grip houdt op de financiële zaken van haarzelf en haar klanten.

Case sector: factoring

Zakelijke dienstverlening:

Morgenwerk

Morgenwerk Met het ontwikkelplatform van Betty Blocks werd binnen enkele weken een businessapplicatie voor Morgenwerk, het 100% online uitzendbureau van Nederland, ontwikkeld. De businessapplicatie stelt hen in staat het matchen van de werkgever en de werknemer feilloos en snel te laten verlopen

Case sector: zakelijke Dienstverlening

Onderwijs

Hogeschool van Amsterdam

Hoe stoom je ruim 46.000 studenten met verschillende opleidingen, stagejaren en behoefte klaar voor de praktijk? Hoe breng je ze op efficiënte wijze in contact met een netwerk bestaande uit ruim 15.000 bedrijven, organisaties, HR-managers en opdrachtgevers? Hoe zorg je ervoor dat de ruim 3.300 docenten binnen enkele klikken inzicht hebben in de voortgang en het verloop van stageopdrachten van studenten? Op het Betty Blocks platform is voor de HvA een geavanceerd, mobiel toegankelijk en easy-to-use Relatie Beheer Systeem gerealiseerd. Klaar en draaiend binnen enkele weken

Case sector: onderwijs

Travel

Sawadee

Sawadee Reis organisatie Sawadee wilde sneller kunnen inspringen op verandering in de markt. Sneller producten lanceren zonder daar maanden voor nodig te hebben. Door gebruik te maken van Betty Blocks is Sawadee nu veel meer zelf in control van de online product presentatie én het afsluiten daarvan. Reisinformatie wordt beheert in Betty Blocks en aan de hand van de flexibele Betty Web Blocks setup ziet de applicatie er bijzonder mooi uit.

Case sector: travel

Persoonlijke demo

Wil je graag voor jouw specifieke situatie een persoonlijke demo? Aarzel niet en vraag deze gelijk aan!

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks