Holder, Betty Blocks en Woeler steken hun zachte kantoorhanden uit de mouwen met NLdoet

Obdam, 7 maart - Online productontwikkelaar Holder, applicatie ontwikkelplatform Betty Blocks en online community builder Woeler doen op 12 maart mee aan NLdoet. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van ons land, georganiseerd door het Oranje Fonds. De medewerkers van de drie online ondernemingen laten hun werk voor wat het is en steken de handen uit de mouwen bij Zwembad De Bever in Sint Pancras.

“De Holderianen, Betty Blockers en Woelers werken dagelijks aan het succes van (online) ondernemingen. Als Obdamse ondernemers helpen we andere (online) organisaties graag verder. Ook in de regio! Daarom pakken we de verfkwasten op en helpen we Zwembad De Bever seizoen-klaar te maken.” vertelt Chris Obdam.

De drie ondernemingen zijn vaak betrokken bij maatschappelijke initiatieven in en rondom Obdam. Chris Obdam: “We zien de projecten van NLdoet als een goede gelegenheid om juist dat beetje extra te doen voor de regionale ondernemer. Met een verhuizing naar Alkmaar in 2017 in het vooruitzicht, treden we met NLdoet buiten de Obdamse grenzen en leren we Alkmaar e.o. alvast beter kennen.”

11 en 12 maart zullen er honderduizenden vrijwilligers door heel Nederland de handen uit de mouwen steken bij diverse maatschappelijke organisaties. Van sociale activiteiten als het verzorgen van ontbijtsessies tot het opknappen van speeltuinen en zwembaden. Ronald van der Giessen, directeur Oranje Fonds, is verheugd over de animo voor NLdoet. “We zien het aantal klussen jaar na jaar stijgen. Daarvoor zetten zich steeds meer vrijwilligers in. We zijn trots dat het Oranje Fonds met NLdoet nieuwe verbanden legt tussen mensen, organisaties en bedrijven. Het blijkt voor de vrijwilligers steeds weer een ontzettend leuke dag te zijn!”

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven met geld, kennis en contacten. Per jaar besteedt het € 32 miljoen aan organisaties die een betrokken samenleving bevorderen in het Koninkrijk der Nederlanden. Vrijwilligers vormen de basis van alle organisaties die door het Oranje Fonds worden gesteund. Met NLdoet geeft het Fonds hier een collectieve impuls aan.

Het Oranje Fonds wordt gesteund door de Nationale Postcode Loterij, De Lotto en Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn beschermpaar van het Fonds.

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.