Netvlies verstevigt strategische propositie voor zijn klanten

Betty Blocks verwelkomt online businesspartner Netvlies als nieuw lid van de partnerfamilie. Netvlies versterkt met het Betty Blocks-platform de propositie van zijn webapplicatielabel.

Snel concepttoetsing door volledig functionerend prototype
Netvlies is online businesspartner van zijn klanten met focus op marketing, e-commerce en webapplicaties. Netvlies ondersteunt op alle vlakken bij het proces van de digitale transformatie.

Met het Betty Blocks-platform realiseert Netvlies snelle innovaties op strategisch niveau. Betty Blocks biedt hen de kans om eenvoudig volledig functionerende prototypes te ontwikkelen. De klanten toetsen op deze manier vroeg in de samenwerking het concept en de doelen en weten vooraf of de uitgezette richting de juiste is. Dit bespaart veel tijd en geld en scheelt een hoop frustratie.

Koen van Dijk Business Developer bij Netvlies: “We adviseren klanten graag vanuit de inhoud en kijken hierbij welke oplossingsrichting het beste aansluit op hun vraagstuk. Met Betty Blocks in ons portfolio bieden we onze klanten nieuwe strategische mogelijkheden. Zo krijgt de klant vooraf direct duidelijkheid over de haalbaarheid van een project wat innovaties enorm versnelt. Daarnaast verwerk je, door het visueel modelleren, de feedback van de klant waar deze bij zit. Dit creëert een dynamiek waarmee je enorm snel inspeelt op de vraag van de klant.”

Digitale transformatie geeft gemeente Schiedam grip op leegstand
Gemeente Schiedam staat open voor vernieuwing en nieuwe technische mogelijkheden. Om de behoefte voor vernieuwing en flexibiliteit te realiseren heeft Netvlies het Betty Blocks-platform ingezet om de leegstand in de gemeente tegen te gaan.

Anneke Dierkx, Projectmanager Gemeente Schiedam: ”Ons applicatielandschap bevat veel legacy. We hebben behoefte aan vernieuwing en flexibiliteit om onze dienstverlening goed te kunnen leveren. Dat is de reden waarom we voor deze toepassing graag met Betty Blocks in zee wilden.”

Meer over de digitale transformatie van de gemeente Schiedam


Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.