Integreer Exact met het Betty Blocks-platform

De pijn bij jou als Exact-gebruiker

Als Exact-gebruiker (voornamelijk van Exact Globe) ben je volledig afhankelijk van het raamwerk aan functionaliteit dat Exact biedt. Het geeft jou weinig flexibiliteit voor bedrijfsspecifieke-oplossingen. Daarnaast is extra functionaliteit binnen een Exact-pakket vaak tijdrovend en kostbaar, als het al mogelijk is. Verdere digitalisering met Exact vergt investeringen en is hierdoor minder rendabel. Het remt jouw bedrijf in verdere groei en onderscheidend vermogen in de markt. Kansen blijven onbenut.

Welk pijnpunt ervaar jij met Exact?

Koppel aan de nieuwe (web)wereld
Integreer jouw bestaande Exact-software met het Betty Blocks-platform en de wereld ligt aan je voeten. Digitaliseer op jouw manier en met de mogelijkheden zoals jij die wilt. Door het integreren met het Betty Blocks-platform maak je nieuwe oplossingen (lees applicaties) bovenop jouw bestaande Exact-systeem. Snel, zonder te programmeren, flexibel en tegen een veel lagere prijs. Het Betty Blocks-platform is multi-device ready dus jouw Exact-data is mobiel toegankelijk en te beheren. 

Hoe werkt dat?
In samenwerking met canguru.it is een koppeling tussen Exact (Globe, Synergy & Online) en het Betty Blocks-platform ontwikkeld. Deze koppeling werkt als volgt: 

Het Betty Blocks-platform wordt aan de Exact-zijde geplaatst. Zodoende wordt alleen uitgaand gecommuniceerd en zijn geen poorten in jouw firewall nodig. Aan de Exact-zijde wordt data 'outbound' geplaatst. Dit kan via een SQL-job of met applicaties zoals Orbis Taskcentre of Exact Event Manager. Aan de Betty Blocks-zijde wordt data vanuit het 'inbound' datamodel in de applicatie geladen en via visuele workflows in andere datamodellen verwerkt. Vice versa verwerkt de Betty Blocks-applicatie via workflows data 'outbound'. Dit wordt aan de Exact-zijde opgepikt en verder verwerkt.

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.