In no time maatwerk applicatie ontwikkelenZelf de touwtjes in handen met een maatwerk applicatie
Wij van Betty Blocks zijn wars van de status quo en pakken maatwerktrajecten daarom anders aan dan alle anderen. We gooien het roer radicaal om. Geen lange trajecten meer, maar snel een applicatie neerzetten en daarna op basis van jouw ervaringen de business applicatie verder aanscherpen. Resultaat in weken in plaats van maanden. Met Betty Blocks geven we je letterlijk de touwtjes in handen. Jij kunt daardoor vanaf nu wél op maat software laten maken, zónder risico op uitloop van je budget en planning! We hebben een 100% succes score op al onze projecten.

Al in 5 dagen een 1e versie in de cloud
Vanuit ons grensverleggende platform klikken we in slechts 5 dagen een 1e versie in elkaar. Software die direct aansluit op jullie eisen, wensen en ervaringen. Dankzij Betty Blocks heb je in weken in plaats van maanden een business applicatie in de cloud. Standaard toegankelijk via elke webbrowser, tablet en smartphone. Ons platform maakt het mogelijk om zeer snel op basis van standaard blocks je prototype te realiseren. Het is 100% flexibel, de applicatie past zich altijd aan jou aan en niet andersom. Dankzij de unieke gebruiksvriendelijke interface van Betty Blocks wordt het dagelijkse operationele werk een feest. Een tool waar gebruikers hun handen en ogen niet vanaf willen houden.

Van leadmanagement tot serviceadministratie
Je wil je producten of dienstverlening snel kunnen vernieuwen. Je backoffice moet je daarin ondersteunen en niet in de weg zitten. Betty Blocks maakt dit mogelijk. Van startup tot multinational en van verzekeraar tot scholengemeenschap. Of je nu een nieuwe applicatie nodig hebt voor relatiebeheer, leadmanagement, voorraadbeheer, het delen van documenten, de logistieke en financiële afhandeling van een webshop, de calculatie van offertes, het afhandelen van de facturatie of bijvoorbeeld een eigen bierbestelapplicatie of snackapp. Niets is te gek voor Betty Blocks.

Een naadloze, veilige en betaalbare oplossing
Je werkt hoogst waarschijnlijk met meerdere systemen binnen het bedrijf. Ook dat is geen probleem. We sluiten jouw nieuwe applicatie naadloos aan op andere software om eilandautomatisering te voorkomen. Daar heb je de IT afdeling niet eens voor nodig. Het uitwisselen van informatie is een fluitje van een cent dankzij de integratie met Google Docs. Werken via internet met Betty Blocks is bovendien veilig. Al onze applicaties worden regelmatig door externe security partijen gecontroleerd. Zo kan jij altijd zorgeloos werken waar je wilt. En dat is helemaal niet duurder dan een standaard oplossing.

Snel en beheersbaar maatwerk ontwikkelen kan wel
In sneltreinvaart, zonder onnodig veel frustraties en gebaseerd op ervaringen uit de praktijk een applicatie ontwikkelen. Binnen budget en planning, Het kan met Betty Blocks. In fases getest en op maat afgestemd op jouw bedrijf aan de hand van prototypes. Na ingebruikname blijft de applicatie eenvoudig meegroeien zonder ingewikkelde vervolgtrajecten. Jij voegt met gemak extra functionaliteit toe met de Betty Builder, ondersteunt door onze hands on support. Zo groeit Betty Blocks mee met je organisatie en kun je snel inspelen op de actualiteiten zonder extra kosten. Samen maken we een einde aan te dure, logge en falende IT projecten.

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.