Hoe zet je Betty Blocks in?

Met Betty Blocks ontwikkel je bedrijfsapplicaties 8-10x sneller, flexibel en intuïtief. Je zet het platform in ter vervanging van Excel of Access. Of wanneer het huidige systeem teveel verouderd is en niet meer toereikend, maar ook in een zogeheten pace-layered applicatie strategie.


Onze visie

Zelf jouw eigen (bedrijfs)applicatie bouwen is mogelijk, ook zonder technische achtergrond. Wanneer je met goede kennis van de bedrijfsprocessen een applicatie bouwt, sluit deze beter aan bij de organisatie. Door de eenvoudige en logische opzet van het platform, bouw je sneller en bereik je eerder eindresultaat. De simpele en intuïtieve manier van bouwen maken de applicaties zeer flexibel. Dit zorgt voor een betere afstemming met de eindgebruiker.


Wanneer Betty Blocks?

Hoe je het Betty Blocks platform inzet:

wanneer betty Blocks


Betty Blocks als MS Excel & MS Access vervanging:

Programma’s als Excel en Access zet je in als aanvulling op het huidige systeem. Veel data verspreidt zich dan over verschillende sheets. Het Betty Blocks platform werkt samen met jouw huidige systeem. Alle data staat op één plek en de applicatie is volledig afgestemd op jouw wensen. Door de flexibiliteit & het gebruiksgemak van het Betty Blocks platform pas je applicaties gemakkelijk en op elk gewenst moment aan. 


Legacy Applicaties

Een legacy applicatie; oude software (die vaak niet meer geüpdatet wordt) waar je als bedrijf van afhankelijk bent voor je dagelijks functioneren. Het Betty Blocks platform integreert hiermee en zorgt voor nieuwe mogelijkheden of vervangt de oude applicatie volledig.


Bedrijfsspecifieke applicaties/ webportals incl. web-facing functionaliteit

Heb je nu bedrijfsspecifieke applicaties die toegangelijk zijn via het internet? Ons platform integreert volledig met deze applicaties. Verschillende systemen werken hierdoor als één geheel.


Maatwerk apps met connecties naar bestaande systemen

Elke applicatie die je bouwt op het Betty Blocks platform is tot in detail af te stemmen de wensen van jouw organisatie. Tussen onze maatwerk applicaties en elk bestaand systeem kunnen liggen connecties voor optimaal functioneren.


Innovatie

Met het Betty Blocks platform ben je als bedrijf voorbereid op de toekomst. Elke applicatie maak je volledig op maat en breid je gemakkelijk uit door de flexibele opzet. Innovaties voer je op deze manier snel door.


Pace-layered applicatie strategie

Het Betty Blocks platform gebruik je ook in een pace-layered applicatie strategie. Je behoudt de kern van een applicatie en per strategiedoel zet je een applicatie bij. Hiermee creëer je snel een brug tussen bestaande software en nieuwe innovaties. 


Twijfel je nog of Betty Blocks geldt voor jouw specifieke situatie? Aarzel niet en vraag een persoonlijke demo aan.

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.