Hessing Supervers, super geautomatiseerd

Er was eens een oude MS Access applicatie. Bij Hessing Supervers maakte deze applicatie deel uit van het accounts receivable proces. Nu niet meer. Hessing gebruikt nu het Betty Blocks platform en regelt het proces sneller en nauwkeuriger.

Wouter Harlaar, CFO - “ Betty Blocks heeft ons op een laagdrempelige manier geholpen om snel een goede applicatie in de lucht te krijgen. Het was een overzichtelijk project, dat betekende geen inzet van onnodige blueprints, projectleiding en dergelijke zaken, maar gewoon hands-on bouwen met Hessing! Alles binnen tijd en budget. De applicatie ontzorgde ons op een snelle en voordelige manier.” 

De 'buurman' in slechts 1 week aan de nieuwe app
Hessing Supervers, de Betty Blocks ‘buurman’ met het hoofdkantoor in Zwaagdijk, wilde een belangrijke stap in haar accounts receivable process verder verbeteren. De oude Access applicatie was storingsgevoelig, steunde op de kennis van 1 functionaris en was sterk verouderd. Samen met Hessing ontwikkelde Betty Blocks binnen slechts  één week  de nieuwe applicatie die deze verbetering realiseert.

De op het Betty Blocks platform gebaseerde applicatie haalt automatisch de openstaande facturen op uit het financiële systeem van Hessing en verwerkt deze in de applicatie. Hessing heeft nu snel een nauwkeurig overzicht. Daarnaast communiceert Hessing nu via het platform met klanten over openstaande posten. Uitwisseling van de gegevens vindt ‘s nachts plaats. Naast automatisering is er dus ook een groot stuk flexibiliteit met de applicatie meegekomen.

Hoe is de integratie gedaan?
Heel makkelijk. Het Betty Blocks platform biedt een standaard FTP koppeling. Deze koppeling controleert automatisch op (nieuwe) filetransfers. De applicatie is dus elke dag up-to-date en de workflow is dus verder geautomatiseerd.

Gedetailleerde rapportages
Hessing genereert ook rapportages vanuit de applicatie. Per aangegeven tijdsperiode (maand, week, enz.) ziet Hessing direct wat de stand van zaken is. Deze gegevens deelt Hessing met de klant, via het platform, zodat communicatie duidelijk vast ligt en eenvoudig terug te zien is.

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.