In de lange rij van gemeentes heeft nu ook Hollands Kroon zich aangesloten bij Betty Blocks.

Diverse gemeentes maken al gebruik van het Betty Blocks platform en daar is de gemeente Hollands Kroon nu ook bijgekomen. 

Het Betty Blocks platform staat garant voor innovatie, versnelling en vooruitgang. Dit is vooral binnen gemeentes een hot item vanwege de (vaak aanwezige) grote, logge stroom aan administratieve handelingen. Vooral de constatering dat snelheid, gebruiksgemak en flexibiliteit wel degelijk kunnen binnen de IT, maakt dat gemeentes eerder besluiten om uit te breiden, danwel over te stappen van system (leverancier).

Hollands Kroon

Hollands Kroon heeft een bijzondere organisatiebenadering gericht op innovatie en vooruitgang. Daarbij is er een inhaalslag te maken op IT-gebied doordat Hollands Kroon een nog jonge fusiegemeente is. Het Betty Blocks platform is gericht op innovatie en het snel kunnen realiseren van uiteenlopende bedrijfsapplicaties. Zodoende is er een goede match tussen beide bedrijfsculturen. Vanuit dit idee is Hollands Kroon eind april van dit jaar een pilot gestart op basis van het Betty Blocks platform om in eerste instantie een huur- & precario-applicatie te realiseren en daarmee een ongewenste Excel situatie te vervangen.Deze pilot is zeer geslaagd en kreeg een uitstekende evaluatie, waardoor de implementatie van de volledige applicatie op korte termijn gaat gebeuren.

Utrecht West

Naast dat Hollands Kroon zich heeft aangesloten is Utrecht-West bezig met verdere uitbreiding binnen de gemeente.* Utrecht West maakt nu sinds één maand gebruik van het Betty Blocks platform ten behoeve van het monitoren van de zorginkoop. Dit is zo goed bevallen dat er inmiddels pilots zijn voor verschillende uitbreidingen. Zo wordt er gekeken naar een applicatie voor contractbeheer, een eigen portaal per gemeente en een eigen portaal voor zorgaanbieders.

Verschuiving

Binnen de IT-wereld is in rap tempo een verschuiving aan het plaatsvinden. Een verschuiving die van ingewikkelde, kostbare, logge software naar een logische, innovatieve, snelle en kwalitatief hoogwaardige cloud-oplossing gaat. Wij constateren binnen deze gemeentes dat dit opgepikt wordt. Er ontstaan lagere drempels voor verdere innovatie en professionalisering en dagelijkse werkzaamheden worden vergemakkelijkt.

*Utrecht West bestaat uit de gemeentes, Woerden, Stichtse Vecht, Oudewater, Montfoort, Wijdemeren, Weesp en De Ronde Venen.

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.