EsperantoXL versnelt de digitale transformatie bij organisaties door de inzet van het Betty Blocks-platform

Het nieuwe partnership tussen Betty Blocks en EsperantoXL is een feit. De krachten zijn gebundeld en EsperantoXL zet vanaf nu het Betty Blocks Rapid Application Development (RAD) platform in bij haar klanten. EsperantoXL levert hierdoor zeer snel maatwerksoftware en ondersteunt organisaties daardoor nóg beter in de digitale transformatie.

Roel Hoeks, Directeur bij EsperantoXL:"We concludeerden als snel dat de meest succesvolle projecten een doorlooptijd hebben van minder dan 3 maanden. We realiseren ons dat we een sterke partner nodig hebben waarmee we snel applicaties van hoge kwaliteit kunnen opleveren. Met Betty Blocks hebben wij hiervoor de perfecte partner gevonden."

Snelle doorlooptijd key factor voor succes
Tijdens een terugblik over de afgelopen jaren kwam EsperantoXL tot de conclusie dat de meest succesvolle projecten een doorlooptijd hadden van minder dan 3 maanden. Niet geheel onverwachts onderbouwt dit de conclusie dat snelheid een key factor is in IT-projecten.

EsperantoXL trok ook de conclusie dat traditioneel programmeren niet de mogelijkheden biedt om deze snelheid te bereiken. Op zoek dus naar nieuwe mogelijkheden om snel, kwalitatief hoogwaardig maatwerksoftware te leveren, kwam EsperantoXL uit bij Betty Blocks. Het partnership is inmiddels een feit en de eerste resultaten zijn veelbelovend.

Snelheid: de klant gaat ervan uit, bedrijven zoeken naar aansluiting
EsperantoXL optimaliseert de operationele processen van klanten en integreert deze naadloos in bestaande IT-omgevingen. Met de inzet van het Betty Blocks-platform levert dit een snelheidswinst op tot wel 10x ten opzichte van traditioneel programmeren. Deze snelheid is de absolute meerwaarde die EsperantoXL met het Betty Blocks-platform aan haar klanten levert.

Door razendsnel applicaties uit te rollen en processen te optimaliseren, ondersteunt EsperantoXL de digitale transformatie van organisaties en creëren zij gelijk nieuwe innovatiekracht. Dit werkt voor deze organisaties ook weer positief door richting hun klanten en de klantbeleving. In deze tijd is snelheid niet meer een vraag, maar simpelweg een verwachting van klanten.

Dezelfde visie over softwaremodernisatie
De duidelijke match en het daaruit voortgekomen partnership tussen Betty Blocks en EsperantoXL is gebaseerd op dezelfde visie op softwareontwikkeling. Moderne tijden vragen om een moderne aanpak. Ook voor softwareontwikkeling. Het moet sneller, gemakkelijker,toegankelijker én voor iedereen mogelijk zijn. Stop met programmeren en start met visueel modelleren.

Over EsperantoXL
EsperantoXL is specialist in het ondersteunen van organisaties bij hun digitale transformatie. Met ruime ervaring in het optimaliseren van bedrijfskritische processen, is EsperantoXL in staat het IT-landschap van een organisatie aan te laten sluiten bij hun huidige business.

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.