Digitale Transformatie met Betty Blocks

Volgens een recent onderzoek van Gartner zijn slechts 7% van de CIO’s van mening dat hun bedrijf digitaal is. 83% denkt dat het nog 2 jaar gaat duren voordat ze daar zijn. In deze wereld, in de huidige markt moet je als bedrijf digitaal zijn om te overleven. Echter, overleven is niet voldoende. Elk bedrijf moet voorbereid zijn op “the next big thing"


Digitale transformatie

Dus, wat is er voor nodig om digitaal te worden en voorbereid te zijn op “the next big thing”? Deze transformatie rust op twee pilaren; snelheid en flexibiliteit. Snelheid omdat de applicatie snel ontwikkeld moet worden en flexibiliteit omdat de applicatie makkelijk aan te passen en uit te breiden moet zijn.

Wanneer het bedrijf in een snel veranderende markt zit waarin innovaties aan de orde van de dag zijn, dan moet het IT systeem deze snelheid kunnen ondersteunen. Dit is de enige manier om niet alleen voorbereid te zijn op de toekomst, maar ook om voorop te blijven lopen.


Het digitaliseren van de workflow

Het automatiseren van de workflow houdt in dat bepaalde bedrijfsprocessen geautomatiseerd worden waardoor deze efficiënter, nauwkeurig, sneller en kwalitatief beter verlopen. Op deze manier worden fouten voorkomen, controles beter uitgevoerd en werknemers kunnen hun tijd efficiënter indelen.


Op het Betty Blocks platform kunnen (bedrijfs) applicaties 8-10x sneller ontwikkeld worden zonder programmeren. Middels visueel modelleren is elke applicatie intuïtief te bouwen en volledig op maat te maken. Daarnaast beschikt het Betty Blocks platform over een App Store waarin templates beschikbaar zijn van de meest voorkomende bedrijfsapplicaties. Deze zijn direct in gebruik te nemen of verder aan te passen tot ze volledig aansluiten bij de wensen en behoeftes van een bedrijf.


Voorbeelden 
Het digitaliseren van de workflow kan op alle niveau’s, van klein tot groot. Een basis CRM systeem voor het bijhouden van klantcontacten of een facturatiesysteem waarin alle financiële aspecten beheerd worden. Ook het vervangen van losse Excel sheets behoort tot één van de vele mogelijkheden. Om de efficiëntie en kwaliteit nog meer te verhogen is in een Betty Blocks applicatie ook veel in te stellen.

Zo kunnen er automatisch rapporten gegenereerd worden, zijn er signalen aan een workflow te koppelen zodat gebruikers automatisch genotificeerd worden en taken en prioriteiten zijn te organiseren. Dit allemaal vanuit één systeem in de cloud, altijd vanaf elke plek toegankelijk en optimaal beveiligd.

Bekijk onze business cases om te zien waar en hoe Betty Blocks al eerder is ingezet.

Maak een gratis account aan ervaar wat Betty Blocks voor jou kan betekenen.

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.