Deep Blue Software kiest voor Betty Blocks om klantbehoeften nog beter te vervullen

Deep Blue Software is de nieuwste partner binnen het snegroeiende partnernetwerk van Betty Blocks. Met de inzet van het Betty Blocks-platform speelt Deep Blue Software nu volledig in op de verwachting van de klant om snel applicaties op te leveren die je gemakkelijk aanpast.

Al sinds 2009 ontwerpt en ontwikkelt Deep Blue Software maatwerksoftware voor zijn klanten. Daarbij wordt altijd gekeken naar de slimste oplossing per project. Met maatwerk is bijna alles mogelijk, maar de kosten zijn vaak hoog. Het is dus zinvol om op de hoogte te blijven van aantrekkelijke alternatieven.

In minstens 50% van de projecten interessant
Deep Blue Software maakt al langer gebruik van Rapid Application Development Frameworks om snel applicaties te ontwikkelen. Deze pas je na oplevering ook eenvoudig aan. Betty Blocks biedt enkele specifieke voordelen, waardoor het in veel gevallen de beste oplossing is.

Maurice Gelden, Managing Director bij Deep Blue Software: “Betty Blocks biedt een grafisch sterk platform en een goed licentiemodel. Wij willen voor onze klant altijd de best passende oplossing kiezen, en met Betty Blocks versterken wij deze propositie. In praktijk blijkt bij minstens de helft van de aanvragen Betty Blocks de beste keuze te zijn om de gevraagde oplossing te bieden”

Met name projecten waarin het draait om gegevensbeheer en waarbij de verwachting is dat het systeem zich nog verder ontwikkelt, is Betty Blocks onverslaanbaar.

Over Deep Blue Software
Deep Blue Software ontwerpt en ontwikkelt software op maat. Daarbij verdiepen zij zich in de vraag van de klant, en kiezen zij de best passende aanpak en oplossing. Door slimme oplossingen komen zij tot optimaal resultaat voor een scherpe prijs.


Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.