Chris Obdam genomineerd voor titel ‘CEO van het jaar 2017’

Op dinsdag 31 oktober reikt ICT-vakblad Computable voor de 12e keer op rij de belangrijkste ICT-prijzen van Nederland uit. En met trots kunnen wij vertellen dat Chris Obdam, oprichter van de online bedrijven Holder, Betty Blocks en Woeler, is genomineerd in de categorie chief executive officer (CEO) van 2017.

Belangrijkste ICT-prijzen van Nederland
Er zijn in totaal twintig categorieën waarin de jury op zoek gaat naar het mooiste, beste of meest complexe product van Nederland. De prijzen worden toegekend aan bedrijven of projecten maar ook personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. In de categorie “CEO van het jaar 2017” wordt Chris Obdam vergezeld door een aantal grote namen. Een paar voorbeelden zijn Bas de Reus (Fujitsu Nederland) en Erik van der Meijden (Exact).

Sterke visie en gezonde portie nuchterheid
De jury roemt Chris Obdam voor zijn nuchtere houding. “Chris Obdam is een CEO met een zeer sterke visie.“ Aldus de jury. “Deze organisatie heeft elk jaar dubbele groeicijfers en gaat inmiddels de competitie aan met software-reuzen als Microsoft, Salesforce, Mendix en Outsystems.” De Noord-Hollandse ondernemer is bijna 15 jaar geleden gestart in het ouderlijk huis in Obdam. Samen met zijn broer Tim Obdam richt hij online productontwikkelaar Holder op. Dit bedrijf blijkt zo succesvol dat er al snel 2 bedrijven volgen. Ondertussen werken er meer dan 100 collega’s in de bedrijven waar Betty Blocks er één van is. Dit no-code applicatie ontwikkelplatform is genomineerd in de categorie meest onderscheidende cloud-aanbieder.

Stemmen en uitreiking
Ook jij kan je stem uitbrengen op je favoriete CEO van 2017. Sterker nog, het publiek bepaalt voor 50% wie er met deze felbegeerde award naar huis gaat. Stemmen kan vanaf 4 juli tot 8 oktober, we houden je hier op de hoogte!

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks