Betty's road ahead

WYSIWYG interface builder

Een what you see is what you get frontend builder. De nieuwe interface builder maakt gebruik van onze standaard catalogus aan page sjablonen om nog sneller web applicaties te bouwen. Drag en drop HTML-componenten op de gewenste positie van een pagina en koppel deze direct aan het datamodel. Als gebruiker heb je hierdoor geen kennis van HTML meer nodig. Ook kan je zelf componenten maken, toevoegen aan jouw eigen organisatiecatalogus en delen met collega’s. Bouwen met de interface builder gaat snel, maar hergebruiken gaat nog sneller. Zet componenten in de catalogus en hergebruik ze bij het aanmaken van nieuwe applicaties. Test de interface builder alvast zelf, vraag direct een demo van de bètaversie aan:   

Ontdek de interface builder

Reusable webservices

Webservices zijn soms lastig in te richten. Je bent afhankelijk van een externe partij voor je functionaliteit. Daarom biedt Betty Blocks in de webservices update een eenvoudige manier om een integratie te maken met een derde systeem. Vul de url in van de webservice en Betty Blocks probeert deze te begrijpen. Hierna hoef je deze alleen nog maar in te voegen in jouw eigen applicatie. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan een webservices template store. Bij het aanmaken van een nieuwe webservice kan je een voorgedefinieerde koppelingen gebruiken voor bijvoorbeeld LinkedIn, Exact of andere partijen. Deze nieuwe feature is live gegaan in de platform-release V5.18.2.

Application logging

Je bent iets aan het bouwen en drukt op de knop, maar er gebeurt niks? Het stuk functionaliteit mist waarschijnlijk nog iets. Jouw applicatie logged alles wat er gebeurt en mis gaat. Het nieuwe log-systeem gaat jouw logs op een nog visuelere manier weergeven en is hierdoor nog sneller uit te lezen. Daarnaast is het straks niet meer nodig om eerst naar het log-overzicht te gaan, voordat je ziet wat mist gaat. Het voorkomt onnodig klikken en het geeft direct feedback over het gebouwde stuk functionaliteit. Uiteindelijk gaan we bij Betty Blocks voor gemak.

New My Betty Blocks-omgeving

De My Betty Blocks-omgeving van het platform krijgt nieuwe functionaliteiten en een nieuw design! Gebruikers ervaren zometeen nog meer overzicht tussen alle verschillende applicaties. Sprintmanagement is hier nieuw aan toegevoegd. Eindgebruikers leveren waardevolle issues en requests over het gebruik van de applicaties. Dit wordt gelogged in de My-omgeving. Vanuit de feedback kan je sprints aanmaken en dit in een en dezelfde omgeving oplossen. De closed feedback-loop tussen eindgebruikers en beheerders helpt om applicaties verder te verbeteren.  

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.