Betty Blocks in de race voor meest onderscheidende cloud-aanbieder

Op 31 oktober reikt het ICT-vakblad Computable de Computable Awards 2017 uit. Betty Blocks is in de race voor de titel meest onderscheidende cloud-aanbieder. De jury nomineert Betty Blocks omdat het met het platform heel makkelijk is om zonder ingewikkelde codeertaal toch applicaties te bouwen.

De officiële nominatie:
Computable - Gepubliceerd op 2 juni 2017
Computable nomineert tien cloud-aanbieders

De belangrijkste ICT-prijzen van Nederland
Voor het 12e jaar op rij gaat Computable op zoek naar de beste, mooiste, complexe, of meest omvangrijke projecten in Nederland. Er zijn in totaal twintig categorieën. De prijzen worden toegekend aan bedrijven of projecten maar ook personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Grote namen genomineerd
Betty Blocks is een van de 10 genomineerden in deze categorie. Bij de beoordeling heeft de jury vooral gekeken naar het onderscheidende vermogen van het bedrijf en product. Betty Blocks staat hiermee in het rijtje met grote cloud-aanbieders zoals Amazon Web Services, Infor en IBM.

Onderscheidend vermogen
Betty Blocks is het enige echte no-code platform waarmee je met de snelheid van het licht bedrijfs-, web- en mobiele applicaties ontwikkelt. Hierdoor kan iedereen ongekend snel innovaties en digitale transformaties mogelijk maken. Betty Blocks stelt mensen in staat om zelf de juiste oplossingen te ontwikkelen, zonder de beperkingen van programmeren of de technologie zelf. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Betty Blocks als Cloud-aanbieder van het jaar te nomineren.

Stemmen en uitreiking
Sinds 2014 is de categorie Cloud-aanbieder toegevoegd. De afgelopen drie jaar ging deze prijs naar Microsoft. Jouw stem maakt het verschil! De winnaar wordt namelijk voor 50% bepaalt door het publiek. Stemmen kan vanaf dinsdag 4 juli tot 8 oktober, we houden je op de hoogte!

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.