Betty Blocks hack night & roadmap

De Betty Blocks hack night. Een succesvolle avond van no-coding, networking en fun. Het doel was om alle aanwezigen met meer kennis van het platform naar huis te laten gaan. Als klap op de vuurpijl gaf Betty Blocks CEO Chris Obdam een sneak peek over nieuwe features die eraan gaan komen op het platform.

Met bijna 40 aanwezigen, het enorme enthousiasme en de opgedane kennis was het een geslaagde avond. Onder begeleiding van het Betty Blocks-helpdesk heeft iedere aanwezige op één avond een applicatie ontwikkeld. Als klap op de vuurpijl gaf Betty Blocks CEO Chris Obdam een sneak peek. Waarom? Omdat nieuwe platform features eraan komen! Wat de aanwezigen over de avond zeggen: 
Bouwe Koopal, director ADkwadraat: "een perfecte avond en onder de indruk van de voortgang van Betty Blocks als development platform"

Han Oosterveen, planningmanager Bolk Transport: "leuke avond gehad. Oefenen en aan de slag gaan met het platform baart kunst" 

Jeroen Boon, IT-consultant: "fantastisch hoe enthousiast en met humor ze het allemaal doen en regelen. In één avond stond de backend van mijn applicaties"

Dennis van Leeuwen, accountmanager Avantage ICT: "top sfeer, veel interactie en op de terugreis naar Rotterdam 2 uur lang een hoofd vol inspiratie gehad" 

De Betty Blocks-roadmap presentatie

In de roadmap presentatie werden vier platformonderwerpen behandeld:

- Frontend interface builder (What You See Is What You Get)
- Resuable webservices
- Application logging
- New My Betty Blocks-omgeving


Meer info over de Betty Blocks-roadmap

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.