Betty Blocks erkend als high-productivity platform

Gartners Magic Quadrant & aPaaS Vendor Landscape 2016

Betty Blocks is dit jaar door analistenbureau Gartner erkend als belangrijke speler in het high-productivity segment van de aPaaS-markt. Gartner ziet Betty Blocks als een applicatie-ontwikkelplatform, waarmee je met de snelheid van ideeën bedrijfsapplicaties maakt. Dit schrijft Gartner in twee publicaties: het Magic Quadrant & aPaaS Vendor Landscape 2016 rapport. De benoeming van Gartner onderbouwt dat Betty Blocks een hoogstaand en vernieuwend platform is en wordt erkend door een internationaal onderzoeksbureau. Wij zijn dan ook erg trots op het platform dat wij bieden aan diverse eindgebruikers.

Betty Blocks levert high-productivity, vanwege modelgedreven applicatieontwikkeling, het abstract realiseren van functionaliteit, de hoge mate van flexibiliteit en dat ontwikkelen op het platform voor iedereen beschikbaar is. Het platform biedt een modelleeromgeving, waarin applicaties met een werkwijze van korte cycli (sprints) in elkaar geklikt en gesleept worden.

Het high-productivity platform van Betty Blocks levert een snelle time-to-market van nieuwe applicaties (lees: oplossingen) om klanten te bedienen, behouden en winnen. Door met de snelheid van ideeën applicaties te ontwikkelen, voldoet IT aan de vraag van de business en ontwikkelt het applicaties tegen lagere totale kosten. Naast applicatieontwikkeling voor developers biedt het Betty Blocks-platform ook mogelijkheden voor de citizen-developer. Werknemers met een meer business-profiel, dan IT-profiel.

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.