Betty Blocks & Crowdfunding: een sterke combinatie

Crowdfunding is als relatief nieuwe financieringsmethode in de laatste twee jaar aanzienlijk in populariteit gestegen. In 2013 is de markt voor crowdfunding maar liefst verdubbeld en werd er voor 32 miljoen euro aan projecten gecrowdfund in Nederland. Voor organisaties een reden om the crowd als waardevolle tool voor het vergroten van het startkapitaal in te zetten.

Door de snelle groei van crowdfunding stijgt tevens de vraag naar faciliterende platformen. De reden waarom er in het afgelopen jaar ook verschillende nieuwkomers de markt hebben betreden. Maar dat niet alleen, de bestaande platformen profileren zich ook steeds beter in de markt. Om de concurrentie voor te blijven, zijn zij continu bezig met het innoveren en optimaliseren van het platform. Het Betty Blocks platform heeft het proces van diverse crowdfunding platformen kunnen automatiseren en verbeteren! Zo heeft Betty Blocks een crowdfunding platform opgeleverd van een project, waarvoor momenteel via de eigen website funding wordt verzameld. Het project is veelvuldig in het nieuws geweest vanwege de ecologische waarde.

Symbid

Het crowdfunding platform Symbid lanceerde onlangs met trots de nieuwe website van haar succesvolle crowdfunding platform in samenwerking met Holder en Betty Blocks. Met een nieuw design heeft Symbid de stap van een startup naar een succesvol crowdfunding platform gezet. De nieuwe website is op deze manier klaar gemaakt voor de verder internationale expansie die volgt na de recente beursgang. Dankzij het Betty Blocks platform is Symbid in staat diverse handelingen vanuit één web-based systeem te beheren. Zo worden niet alleen alle investeringen, gebruikers en proposities geregistreerd in de Betty Blocks applicatie, ook de binnenkomende aanvragen komen in de applicatie binnen en kunnen vervolgens worden behandeld. Naast het CRM systeem dient Betty Blocks ook als CMS. Elk element van de website kan met Betty Blocks worden beheerd, gewijzigd en aangevuld. Zo kan Symbid haar website ten alle tijden actueel houden. Tot slot gebruiken de medewerkers van Symbid Betty Blocks ook als taakmanagementsysteem . Waar andere bedrijven nog verschillende systemen gebruiken, maakt het Betty Blocks platform het mogelijk verschillende processen in een onderneming vanuit één systeem te beheren.

Lendahand

Lendahand realiseerde ook met behulp van Betty Blocks een online crowdfunding platform waarmee wordt ingespeeld op de grote behoefte aan projectfinancieringen in de opkomende landen. Niet alleen is het platform door het interactieve design geoptimaliseerd voor conversie, ook de gebruiksvriendelijkheid van het platform voor de medewerkers is verbeterd. Door het Betty Blocks platform kunnen alle zaken achter de schermen vanuit een enkel systeem worden geregeld. Ook hier dient het Betty Blocks platform niet alleen als CMS systeem waarin alle teksten van de website kunnen worden beheert, ook is er een CRM systeem geïntegreerd. Dankzij het CRM van Betty hebben zij te allen tijde inzicht in de investeringen, projecten en gebruikers van Lendahand. Daarnaast kan er op elk element worden gefilterd, waardoor het terugzoeken van gegevens geen tijdrovend proces wordt.

Ook geïnteresseerd in een crowdfunding platform? Neem contact op.

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.