Applicatie development „op maat” sterft uit

Maatwerk software ontwikkeling is zeer specialistisch en ambachtelijk werk en moet je dus overlaten aan de échte specialisten die steeds betere en „open” (cloud)diensten/oplossingen bouwen.

Zoals het artikel stelt: „Als je geen dienst kunt vinden die levert wat je nodig hebt, dan zoek je waarschijnlijk niet goed genoeg”. Dit is ook het uitgangspunt van het Betty Blocks platform: ga geen maatwerk programmeren voor systemen die je zelf, zeer snel en effectief, middels voor gedefinieerde blokjes compleet naar eigen wens en idee in elkaar kunt klikken.

Hiermee hoeft een IT afdeling niet meer na te denken over de elementaire zaken van programmeren omdat dat dit voor je gedaan is. Er hoeft alleen nog na nagedacht te worden over hoe het proces uitgevoerd moet worden, eindgebruikersgemak en de gewenste functionaliteit. Dit zorgt er voor dat de IT-afdeling faciliterend kan zijn en de business zelf voor het grootste deel haar probleem kan oplossen.

Het artikel stelt tevens: „Bedrijven zullen op zoek gaan naar developers die gespecialiseerd zijn in het omgaan met API's en packaged software”. Het Betty Blocks platform biedt een volledig open API aan zodat „alles” kan worden aangeroepen door aanvullende diensten etc. Met Betty Blocks stopt een IT afdeling met programmeren en kan het starten met innoveren. Kortom: schoenmaker blijf bij je leest en doe waar je goed in bent!

Geïnteresseerd in het Betty Blocks platform? Neem contact op.

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.