Alkmaar verwelkomt Holder, Betty Blocks & Woeler

Holder, Betty Blocks & Woeler verlaten na 15 jaar ondernemen vanuit de polder het Noord-Hollandse dorpje Obdam. Vanaf het vierde kwartaal van 2017 vestigen deze online ondernemingen zich in een toonaangevend nieuw pand in het vernieuwde Overstad in Alkmaar.

Tim Obdam, founder van de drie ondernemingen vertelt: “Ik ben samen met mijn broer Chris 15 jaar geleden Holder gestart. Holder is een online productontwikkelaar die van strategie en online techniek ontwikkeling tot growth hacking een organisatie ontzorgt. Vanuit Holder zijn het applicatie-ontwikkelplatform Betty Blocks en social media bureau Woeler ontstaan.”

April 2017 zal de eerste paal geslagen worden van het nieuwe pand in Alkmaar. “In het afgelopen jaar is onze staff bijna verdubbeld. We groeien en dat betekent ook dat het tijd is om Obdam achter ons te laten en naar het centrum van de kop van Noord Holland te verhuizen”, aldus Tim Obdam. Het nieuwe bedrijfspand zal tussen HAL25 en Podium Victorie in komen. Het vier verdiepingen tellende gebouw biedt ruimte aan ruim 200 medewerkers en zal een eigen sportruimte, kantine met kok en voetbalveldje krijgen. “Ook niet geheel onbelangrijk voor fit personeel” lacht Tim.

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.