ADA-ICT nieuwe implementatiepartner Betty Blocks


Deze samenwerking betekent dat ADA-ICT klanten nóg beter en sneller van kwalitatief hoogwaardig maatwerksoftware kan voorzien.


Waarom Betty Blocks

Als gevestigde naam binnen de zorg, telecom, logistiek & energiewereld levert ADA-ICT passende & flexibele IT-oplossingen, volledig op maat. Met het Betty Blocks platform biedt ADA-ICT een nog krachtigere totaaloplossing aan klanten. De belangrijkste redenen voor de totstandkoming van de samenwerking zijn de snelheid, flexibiliteit en gebruiksgemak van het Betty Blocks platform.


Totaaloplossing met ADA-ICT 

Deze samenwerking versterkt en optimaliseert de oplossingen die ADA-ICT biedt. Van unieke back/mid office systemen en systeemintegratie tot eenvoudige dashboards, webapplicaties en business apps. Door co-creatie met klanten en partners levert ADA-ICT oplossingen die maximaal aansluiten op gebruikers, processen en het applicatielandschap.


Bas Kroes, CTO: “ BettyBlocks is als Agile ontwikkelplatform een belangrijke uitbreiding voor ADA in het co-creatie proces met onze klanten om snel en slim tot toegankelijke software oplossingen te komen.


Betty Blocks

Betty Blocks is een cloud-based, application platform as a service (aPaaS). Op het platform worden (bedrijfs)applicaties middels visueel modelleren 8-10x sneller ontwikkeld, zonder programmeren. Door de flexibiliteit van het platform zijn aanpassingen of uitbreidingen op elk gewenst moment eenvoudig door te voeren. Door de intuïtieve interface is het platform zeer gebruiksvriendelijk en elke applicatie is automatisch multi-device ready.

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.