Betty Blocks doorbreekt de grens van 1000 gebouwde applicaties.

1000 applicaties ontwikkeld op het Betty Blocks platform. Een mijlpaal waar we trots op zijn! 

→ Vraag direct een persoonlijke demo aan


Actief binnen zeer diverse sectoren.

Steeds meer bedrijven worden zich bewust dat de IT ondersteuning makkelijker en efficiënter kan. Er is steeds meer vraag naar snelle, flexibele en gebruiksvriendelijke cloud oplossingen, om een rol van betekenis te blijven spelen op een snel veranderende markt. Het Betty Blocks platform biedt alles om niet alleen mee te blijven doen, maar ook om altijd x stappen voorop te blijven lopen. Het Betty Blocks aPaaS platform wordt steeds meer herkend en erkend als DE oplossing voor uiteenlopende IT vraagstukken.

De groei die Betty Blocks doormaakt is hier inherent aan. We krijgen meer en meer aanvragen binnen, we groeien in het aantal partners en het Betty Blocks team blijft uitbreiden. Inmiddels is Betty Blocks actief binnen een wijde range van sectoren met uiteenlopende applicaties.

Van de reiswereld tot de verzekeringsbranch, van woningcoöperaties tot productiebedrijven. Met mobiele applicaties, back office systemen, web portalen of online formulieren. 

Een kleine greep uit de applicaties die met het Betty Blocks platform gebouwd zijn:

  • Self-service webportaal voor incassobureau Snijder.
  • Tablet gebaseerde service-applicatie voor buitendienstmedewerkers van Ymere.
  • Leadmanagementsysteem (LMS) voor BNP Paribas Cardif.
  • Back office voor een mobiele on demand taxi applicatie

Bij ons sectoren overzicht zijn business cases te lezen en te downloaden. Dit geeft een goed beeld hoe Betty Blocks al eerder is ingezet.


Hierom zitten we op 1000 applicaties

Het ontwikkelen van een (bedrijfs)applicatie op het Betty Blocks platform gaat 8-10 keer sneller dan regulier programmeren. Middels visueel modelleren wordt er intuïtief ontwikkeld. Om het bouwen van een applicatie nog makkelijker te maken beschikt het Betty Blocks platform ook over een App Store en een Blocks store. In de App Store staan verschillende templates van veelgebruikte applicaties klaar. Deze zijn direct te gebruiken of nog aan te passen tot het volledig voldoet aan de wensen van het bedrijf. Op deze manier is elke applicatie snel en eenvoudig op maat te maken.

Subscribe to our newsletter

Subscribe

and share this blog item

  • image description
  • image description

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.