Apps maken

Apps maken (applicaties maken) is een stuk makkelijker dan vroeger. Wil je als bedrijf staande blijven in de huidige maatschappij dan kom je niet onder IT support uit.

Meld je aan voor een gratis platformdemo
door een van onze experts.

Apps ontwikkelen

Apps ontwikkelen is een stuk makkelijker op een low-code platform. Dit heeft te maken met de verschillen in hoe de applicaties ontwikkeld worden. Elke applicatie werd (per bedrijf) afzonderlijk geschreven. Dit betekende dat programmeurs die deze apps ontwikkelen, ook vloeiend moesten zijn in schrijf- en programmeertalen zoals bijvoorbeeld HTML, CSS, JavaScript & PHP. Dit brengt dus met zich mee dat ontwikkeling vaak lang duurt en aanpassingen of toevoegingen een kriem zijn. Buiten dit alles, is vaak de kloof tussen een programmeur en een (strategisch) manager groot. Wegens tal van redenen is er nu een verschuiving in apps ontwikkelen aan het plaatsvinden en het Betty Blocks platform is hier een goed voorbeeld van. In plaats van alles afzonderlijk te moeten schrijven, is er een platform ontwikkelt met een intuïtieve interface gebaseerd op modellen (blokken). Wat dit betekent is dat je met een ‘drag-and-drop’ systeem zeer eenvoudig en volledig op maat je eigen app kan bouwen. Om het zelfs nog makkelijker te maken zijn er templates beschikbaar voor de meest gangbare systemen. Denk hierbij aan facturatie- tot CRM-systemen.


Zelf apps maken

Zelf apps maken is dus door middel van het ‘model-based’ platform voor iedereen mogelijk. Daarnaast kan je dus zelf apps maken 8-10 keer sneller dan ‘regulier’ programmeren en heb je geen technische achtergrond nodig. Alles staat in de ‘cloud’ en is dus vanaf elke locatie toegankelijk. Over de veiligheid van data hoeven geen zorgen te zijn want dit heeft de hoogste prioriteit. Neem rustig een kijkje op de website of maak een gratis account aan om een begin te maken in onze demo-omgeving. Mochten er vragen of opmerkingen zijn kan je altijd contact opnemen