App platform

Betty Blocks is een app platform in de cloud waarop applicaties ontwikkeld kunnen worden zonder kennis van programmeren (aPaaS). Door middel van visueel modelleren kan elk type bedrijfsapplicatie gebouwd worden, 8-10x sneller dan regulier programmeren. Het app platform beschikt over een zeer intuïtieve interface waarmee applicaties snel en gemakkelijk aan te passen of uit te breiden zijn.

Daarnaast beschikt het app platform over een App Store en een Block Store. In de App Store zijn templates van de meest gebruikte bedrijfsapplicaties. Deze kunnen of direct in gebruik genomen worden of volledig aangepast worden aan de wensen en behoeftes van het bedrijf. In de Block store zijn al eerder gebouwde ‘blokken’ van een applicatie op te slaan. Op deze manier kunnen nieuwe applicaties weer sneller gebouwd worden. Een ultieme vorm van hergebruik. Continuous improvement op het app platform wordt op deze manier op snelle en flexibele wijze mogelijk gemaakt.

Meld je gratis aan. Begin met het maken van apps binnen 2 minuten.

Alle beheer in één omgeving

Ontwikkelen, testen & gebruiken in één omgeving. Bouw elk soort applicatie sneller en makkelijker dan de traditionele methode. Ontwerp een applicatie aan de hand van je eigen data model en logica. Programmeerkennis is niet meer nodig om je ideale bedrijfssoftware te maken.

Continuous Deployment

In tegenstelling tot andere platformen heb je met Betty Blocks de mogelijkheid om continue aanpassingen te doen die direct beschikbaar zijn voor alle gebruikers. Overigens kun je in de sandbox omgeving alle wijzigingen eerst uitvoerig testen.

Templates

Geef je ontwikkelproject een kick-start met de Betty Blocks Templates. Betty Blocks heeft een aantal applicaties ontwikkeld voor processen die door veel bedrijven worden gebruikt. Pas de applicatie aan zodat het naadloos aansluit bij jouw eigen bestaande software en processen.

Out-of-the-Box Multi Device

Door de uitstekende user interface wordt elke applicatie gebruiksvriendelijk, ongeacht het type applicatie of kennisniveau van de gebruiker. Tevens zijn alle applicaties direct geschikt om zowel op de computer, tablet of mobiele browser te gebruiken.

Platform onafhankelijk

Met ons platform kun je vanaf elke apparaat met een internetbrowser ontwikkelen. Gebruik je favoriete browser om te ontwikkelen in plaats van alleen de Microsoft Windows computer waarmee andere systems werken.

Prijs

Betty Blocks hanteert een a-la-carte prijzen-systeem waardoor je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Zodoende kunnen wij ons platform zeer scherp aanbieden.