Een app laten maken

Een app laten maken met het Betty Blocks platform. Het Betty Blocks aPaaS platform is bij uitstek geschikt om snel en eenvoudig hoogwaardige applicaties op te bouwen. Een app laten maken kan een aantal vragen oproepen; hoe moet dit? Wat kost dit? Kan ik dit achteraf zelf makkelijk beheren? Met het Betty Blocks platform zit je goed. Betty Blocks bouwt applicaties 8-10x sneller door visueel modelleren aan de hand van een intuïtieve interface. Door dit modelleren kan elke applicatie op elk gewenst moment aangepast of uitgebreid worden. Een app laten maken is hierdoor sneller, voordeliger en flexibeler. Door deze opzet kan je een app laten maken, maar er ook voor kiezen om een app zelf te bouwen. Er is geen kennis van coderen meer nodig en is dus voor iedereen toegankelijk. Maak gratis een account en ervaar het zelf. Je app laten maken of zelf bouwen, alles is mogelijk met het Betty Blocks platform.

Meld je aan voor een gratis platformdemo
door een van onze experts.

Alle beheer in één omgeving

Ontwikkelen, testen & gebruiken in één omgeving. Bouw elk soort applicatie sneller en makkelijker dan de traditionele methode. Ontwerp een applicatie aan de hand van je eigen data model en logica. Programmeerkennis is niet meer nodig om je ideale bedrijfssoftware te maken.

Continuous Deployment

In tegenstelling tot andere platformen heb je met Betty Blocks de mogelijkheid om continue aanpassingen te doen die direct beschikbaar zijn voor alle gebruikers. Overigens kun je in de sandbox omgeving alle wijzigingen eerst uitvoerig testen.

Templates

Geef je ontwikkelproject een kick-start met de Betty Blocks Templates. Betty Blocks heeft een aantal applicaties ontwikkeld voor processen die door veel bedrijven worden gebruikt. Pas de applicatie aan zodat het naadloos aansluit bij jouw eigen bestaande software en processen.

Out-of-the-Box Multi Device

Door de uitstekende user interface wordt elke applicatie gebruiksvriendelijk, ongeacht het type applicatie of kennisniveau van de gebruiker. Tevens zijn alle applicaties direct geschikt om zowel op de computer, tablet of mobiele browser te gebruiken.

Platform onafhankelijk

Met ons platform kun je vanaf elke apparaat met een internetbrowser ontwikkelen. Gebruik je favoriete browser om te ontwikkelen in plaats van alleen de Microsoft Windows computer waarmee andere systems werken.

Prijs

Betty Blocks hanteert een a-la-carte prijzen-systeem waardoor je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Zodoende kunnen wij ons platform zeer scherp aanbieden.