Zelf een app bouwen

Een app bouwen met het Betty Blocks platform. Het Betty Blocks aPaaS platform is bij uitstek geschikt om snel en eenvoudig hoogwaardige applicaties mee te bouwen. Een applicatie bouwen kan een aantal vragen oproepen; hoe moet dit? Wat kost dit? Kan ik dit zelf makkelijk beheren? Met het Betty Blocks platform zelf een app bouwen gaat 8-10x sneller dan regulier programmeren. Door visueel modelleren aan de hand van een intuïtieve interface, kan iedereen zelf een app bouwen.
De flexibiliteit en het gebruiksgemak van het platform maken dat elke applicatie op elk gewenst moment aangepast of uitgebreid kan worden. Een app bouwen is hierdoor sneller, voordeliger en makkelijker dan ooit te voren. Er is geen kennis van coderen nodig en dit maakt dat een applicatie bouwen voor iedereen mogelijk is.
Zelf een app bouwen of een app laten bouwen, alles is mogelijk met het Betty Blocks platform. Maak gratis een account en probeer het gelijk.

Meld je aan voor een gratis platformdemo
door een van onze experts.

Alle beheer in één omgeving

Ontwikkelen, testen & gebruiken in één omgeving. Bouw elk soort applicatie sneller en makkelijker dan de traditionele methode. Ontwerp een applicatie aan de hand van je eigen data model en logica. Programmeerkennis is niet meer nodig om je ideale bedrijfssoftware te maken.

Continuous Deployment

In tegenstelling tot andere platformen heb je met Betty Blocks de mogelijkheid om continue aanpassingen te doen die direct beschikbaar zijn voor alle gebruikers. Overigens kun je in de sandbox omgeving alle wijzigingen eerst uitvoerig testen.

Templates

Geef je ontwikkelproject een kick-start met de Betty Blocks Templates. Betty Blocks heeft een aantal applicaties ontwikkeld voor processen die door veel bedrijven worden gebruikt. Pas de applicatie aan zodat het naadloos aansluit bij jouw eigen bestaande software en processen.

Out-of-the-Box Multi Device

Door de uitstekende user interface wordt elke applicatie gebruiksvriendelijk, ongeacht het type applicatie of kennisniveau van de gebruiker. Tevens zijn alle applicaties direct geschikt om zowel op de computer, tablet of mobiele browser te gebruiken.

Platform onafhankelijk

Met ons platform kun je vanaf elke apparaat met een internetbrowser ontwikkelen. Gebruik je favoriete browser om te ontwikkelen in plaats van alleen de Microsoft Windows computer waarmee andere systems werken.

Prijs

Betty Blocks hanteert een a-la-carte prijzen-systeem waardoor je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Zodoende kunnen wij ons platform zeer scherp aanbieden.