Agile Scrum

Scrum is een iteratief en incrementele software-ontwikkelmethodiek die valt in de Agile categorie. Kenmerkend voor de (Agile) Scrum methode, is dat het proces verloopt in korte sprints van ongeveer 2 tot 4 weken. Vooral bij het ontwikkelen van software is de Agile Scrum methode populair vanwege de korte communicatielijnen, flexibiliteit in aanpassingen tijdens het proces en de lage kostenpost voorhand.

Agile platform

Betty Blocks is een platform wat aansluit bij de (Agile) Scrum ontwikkelingsmethode. Het platform biedt de mogelijkheid om (zakelijke) applicaties te bouwen aan de hand van een visuele drag-and-drop interface, 8-10 keer sneller dan regulier programmeren. De flexibiliteit in het maken van aanpassingen aan applicaties in combinatie met de bouwsnelheid, zorgt voor een naadloze aansluiting bij de Agile Scrum methode.

Meld je aan voor een gratis platformdemo
door een van onze experts.

Alle beheer in één omgeving

Ontwikkelen, testen & gebruiken in één omgeving. Bouw elk soort applicatie sneller en makkelijker dan de traditionele methode. Ontwerp een applicatie aan de hand van je eigen data model en logica. Programmeerkennis is niet meer nodig om je ideale bedrijfssoftware te maken.

Continuous Deployment

In tegenstelling tot andere platformen heb je met Betty Blocks de mogelijkheid om continue aanpassingen te doen die direct beschikbaar zijn voor alle gebruikers. Overigens kun je in de sandbox omgeving alle wijzigingen eerst uitvoerig testen.

Templates

Geef je ontwikkelproject een kick-start met de Betty Blocks Templates. Betty Blocks heeft een aantal applicaties ontwikkeld voor processen die door veel bedrijven worden gebruikt. Pas de applicatie aan zodat het naadloos aansluit bij jouw eigen bestaande software en processen.

Out-of-the-Box Multi Device

Door de uitstekende user interface wordt elke applicatie gebruiksvriendelijk, ongeacht het type applicatie of kennisniveau van de gebruiker. Tevens zijn alle applicaties direct geschikt om zowel op de computer, tablet of mobiele browser te gebruiken.

Platform onafhankelijk

Met ons platform kun je vanaf elke apparaat met een internetbrowser ontwikkelen. Gebruik je favoriete browser om te ontwikkelen in plaats van alleen de Microsoft Windows computer waarmee andere systems werken.

Prijs

Betty Blocks hanteert een a-la-carte prijzen-systeem waardoor je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Zodoende kunnen wij ons platform zeer scherp aanbieden.